Rottingmøbler

Rotting hagemøbler
Hagemøbler Fine Design
Rottingmøbler

Alle våre rottingmøbler er av godt håndtverk og er flettet for hånd. Delene kommer ferdig sammensatt, så dette er ikke flatpakket. Fine Design bruker kun ren polyetylen som plastråstoff i rottingmøblene. Dette er en plastkvalitet som er både naturtro, sterk og fleksibel. Polyetylen tåler høye og lave temperaturer godt, så derfor passer hagemøblene perfekt for vårt klima. Rottingen (betegnelsen for selve tråden møblene flettes med) er av rund type. Den runde rottingen er dyrere enn flat rotting fordi det går med mer materialer i produksjonen og tar lengre tid å flette.

Les mer om Rotting hagemøbler her

Innvendige rammer i hagemøblene produseres i aluminium slik at møblene er lette å flytte på og at de ikke ruster eller korroderer. Vi har flere forskjellige modeller – både sofagrupper, solsenger, stoler og putekasser. Ved å bruke PVC i rottingen kan man reduseres kostnaden betraktelig, men vår erfaring er at denne kvaliteten ikke er tilfredsstillende i skandinaviske vinter klima. (Derfor bruker vi kun polyetylen og ikke PVC.)

Putesettene som medfølger våre rottingmøbler er i en fin kalkgrå farge. Dette er en veldig anvendelig farge som går fint både mot brunt/beige og grått/sort. Rottinghagemøblene vil passe på skiferterrassen og treplattingen både hjemme og på hytta. Stoffet er Olifen-stoff laget av polyester som er impregnert og vannavstøtende.

Se våre rottingmøbler her.