Hagemøbler i aluminium fra Fine Design

Hagemøbler er vår spesialitet

gardenart modulsofa
Hagemøbler Fine Design loungemøbler - bygg din egen sofagruppe
Hagemøbler i aluminium fra Fine Design

Hos oss finner du unike hagemøbler og personlig service.

Uterommet blir viktigere og viktigere for folk. Vi er en nasjon som rett og slett liker å være ute, derfor tilpasser vi oss det klimaet vi har her i Norge. De fleste ønsker nå å ha det like fint ute som inne.

Fine Design vil gjerne hjelpe deg med å gjøre akkurat din uteplass slik du ønsker den – enten om du har en stor hage eller en liten terrasse, eller motsatt – en liten hage og stor terrasse.

En kombinasjon mellom våre unike hagemøbler og vår personlige service håper vi du er nysgjerrig på. Vi ønsker deg velkommen til oss. Hos oss er ingen kunde for liten og ingen for stor!

Fine Design har delt inn hagemøblene i produktkategorier, se vårt utvalg i menyen:
Utesofa, hagebord og spisegrupper, hagestoler, solsenger, modulsett osv.

Vi har et bredt utvalg i betongmøbler som kan brukes både innendørs og utendørs. Betongmøbler gir et industrielt uttrykk, som kan være med på å gjøre uteplassen din mer personlig.

Fine Design er stolt forhandler av BeefEater gassgriller fra Australia. Vi har et utvalg i utekjøkken og griller for den design bevisste kunden. Vi er ganske sikker på at det ikke er tilfeldig at arkitekter og interiørkonsulenter velger akkurat BeefEater til sine kunder.

Vår leverandør, Gardenart, har et stort utvalg i aluminiumsmøbler. Her kan du finne sofagruppe, spisegruppe og solsenger som matcher. Helt vedlikeholdsfritt – er det ikke deilig å tenke på at når solen endelig titter frem etter en lang vinter slipper du i ihvertfall pussing og maling/beising. (Aluminium ruster IKKE!)

NYHET 2018 er plantekasser fra det norske firmaet BEDD. Se vår blogg her

Fine Design holder til i lokalene til Fornebu Indoor Golf Center,
Snarøyvn. 69, 1367 Snarøya. Vi ligger rett ovenfor det flotte kjøpesenteret, Fornebu S. Her har vi lager og butikk i samme bygning. På Fornebu kan du tilogmed få med deg hagemøblene hjem med en gang. Eller vi kan frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du rett og slett kjøpe hagemøbler i lunsjen og spise middagen i dem hjemme i din egen hage få timer etterpå.

«Alle skal ha råd til god design»

I 2016 åpnet vi også en butikk i Sandnes.

Gå til vår nettbutikk