Gardenart Hagemøbler fra Fine Design

Gardenart hagemøbler

stol
hagemøbler i aluminium
modulsofa i aluminium

Vi har et stort utvalg av stilrene møbler fra Gardenart. De er laget i en kvalitet for å vare år etter år i vårt nordiske klima. Mange av sofaene er laget i moduler, slik at du kan bygge din egen sofa. Vi har både små og store varianter, så her kan du sette i sammen gode produkter til både en liten terrasse og/eller en stor hage.

Trekkene på hagemøblene fra Gardenart kommer fra de spanske produsentene Citel eller Tuvatextil. Dette er blant de mest renommerte produsentene av kjerne-spunnet akryl for utendørs bruk. Når vi henviser til kjernespunnet akryl, betyr det at tråden stoffet veves av er gjennomfarget (ikke bare dyppet i en farge i etterkant).

Selvsagt har vi også spisebord, stoler og solsenger som matcher til. Små krakker, pledd og pynteputer gjør uteplassen komplett.
Ta en tur innom oss for en titt og hyggelig prat, vi hjelper deg gjerne.

Gardenart er produsent av kvalitets møbler til uterommet. Helt siden starten i 1999 har Gardenart sakte men sikkert bygget opp renomme for å levere tidsriktig design, i høy kvalitet, til fornuftig pris. Gardenart følger opp de siste trendene, ved å skape innovativ design, som igjen blir selskapets viktigste kompetanse. Fine Design er glad for at aluminium er et foretrukket materialvalg, slik at hagemøblene passer perfekt i vårt nordiske klima. Det store utvalget passer både for privat- og kontrakts markedet, med sine klassiske modeller som kan bruke både innen- og utendørs.

Gardenart vil fortsette ekspansjonen for å beholde sin dominerende posisjon i markedet, med håp om at du velger Gardenart neste gang du skal kjøpe hagemøbler.

Se våre møbler fra Gardenart Design her.