Beanbag

Moderne sekkestoler

Synk ned i en komfortabel og slitesterk beanbag, og ta livet med ro.

$header_bilde_overskrift

Moderne sekkestoler

Synk ned i en komfortabel og slitesterk beanbag, og ta livet med ro.

Viser alle 16 resultater

Den “tradisjonelle” saccosekken!

Alle kan huske hvordan det føles å synke ned i en god sekkestol. Det er lite som er så komfortabelt som det. Hos Fine Design finner du et stort utvalg av beanbags!

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Vi har alt fra deilige loungestoler til puffer og puter. Disse møblene tåler fint å stå ute i all slags vær. Her finner du flere nye versjoner av den gode, gamle saccosekken.

 

Det er lite som er så godt som å slenge seg ned i en god, gammeldags sakkosekk. Har du først landet i en slik, kan det være tøft å komme seg opp igjen. Dette har også det danske firmaet TRIMM funnet ut. Derfor har de tatt den gamle “sekken” og redesignet den til å passe inn i det moderne huset. De har skapt en beanbag som tåler uteklima, ser kul ut, tåler vær og som fortsatt er komfortabel. Den har et stilrent og enkelt uttrykk, og passer like godt inn i stua som i hagen.

Stilrent design

Beanbagene fra TRIMM kommer i flere farger og har et bra design. Det vil være enkelt for deg å finne en som passer inn der du ønsker. Kanskje vil du ha en stående på terrassen som ekstra sitteplass? Eller kanskje barna ønsker sin egen ”comfort-zone”, der de kan slappe av, spise is og kose seg? Uansett hva behovet er, passer beanbagene perfekt.

Beanbagene fra TRIMM er stabile og komfortable. Materialet som er brukt heter Sunbrella Pluss, en svært slitesterk tekstil. Den tåler både sol og regn, og er også motstandsdyktig mot mugg. Beanbagene kan stå ute hele året – også om vinteren. Herlig å slenge seg på etter å ha måkt terrassen tom for snø!

Enkle å rengjøre

En annen fordel med en beanbag fra TRIMM er at den er veldig enkel å holde ren. Har ungene sølt is? Spyl den ren med hageslangen. Lag en blanding av varmt vann og mild såpe og hell over flekken. Bruk en liten myk børste, slik at du kan jobbe såpen inn i materialet. Skyll rent og la tørke i solen. Etter kort tid er beanbagen klar til bruk igjen.

 

Trykk her for å se hagemøbler