Hagekrakk

Allsidig hagemøbel

Ekstra sitteplasser, et sted å hvile bena, noe å klatre på for å rekke opp til epletreet – hagekrakker dekker mange behov.

$header_bilde_overskrift

Allsidig hagemøbel

Ekstra sitteplasser, et sted å hvile bena, noe å klatre på for å rekke opp til epletreet – hagekrakker dekker mange behov.

Viser alle 13 resultater

Hagekrakker i alle størrelser

Hos Fine Design finner du et stort utvalg av hagekrakker i aluminium og betong. Vi har også mange puffer som fint kan benyttes i hagen.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Hos Fine Design finner du hagekrakker du vil elske. Er du i tvil om hva du trenger, kan du ta kontakt med oss eller stikke innom en av våre to butikker.

 

En god hagekrakk kan være så mangt. Derfor har vi også et stort utvalg her. Hva med en elegant krakk fra det norske merket Sundays? Det er en solid krakk laget av aluminium, noe som vil si at den aldri vil ruste. Perfekt for en norsk sommer og en fuktig hage. Her trenger man aldri bekymre seg for om krakken tåler regn eller fukt. Eller er det kanskje en behagelig puff du er på jakt etter?

Kan lett flyttes på og brukes overalt

Noe av det viktigste med en god hagekrakk, er at den må være allsidig. Ofte er dette en krakk du har stående lett tilgjengelig, og som kan brukes til mye forskjellig. Mangler du 10 centimeter for å rekke opp til et eple i epletreet? Trenger du å sitte litt mer komfortabelt mens du klipper buskene? Fikk du plutselig for få sitteplasser når naboene kom på overraskelsesbesøk? Kunne du tenke deg noe å slenge bena på når du sitter i hagestolen? Uansett hva ditt behov er, er det perfekt å ha noen hagekrakker.

Aluminium eller betong?

Hva er det du skal bruke krakken din til? Trenger du en stødig krakk som kan stå ute i regnvær, glemmes i hagen, uten at du trenger å bekymre deg for rust eller andre skader? Da er en krakk i aluminium perfekt for deg! For de krakkene vil aldri ruste. Eller kanskje det er en kraftig betongskammel som passer best inn hos deg? Vi har også andre krakker i andre materialer, her er det bare å finne en hagekrakk som passer best inn hos deg.

Vi er norges største leverandør av hagemøbler og hjelper deg gjerne med å finne møbler som kan være med på å skape din drømmeplass. Hos oss får du fantastisk service, norsk garanti og vi kan også levere møblene rett hjem til deg.