Kubbelys 10 cm sort – LED lys

kr259

Danske kubbelys med LED flamme, som ser virkelige og naturlige ut. Lysene er i ekte voks, i en fantastisk kvalitet og med den helt unike og naturtro 3D flammen.

Mål: 7,8 cm i diameter og 10 cm i høyden

Disse lysene bruker 2 stk. C-batterier (medfølger IKKE) Det gjør at det er lang levetid på batteriene, ca 1000 timer.
Lysene har en av og på knapp og en timer-funksjon som gjør at den lyser i 6 timer. Setter du den på timer, vil den lyse til samme tid dagene etter også.

LED-lysene tåler ikke direkte sollys, sterk varme eller frost.

Kubbelysene har en helt unik patentert 3D flamme, som sitter i toppen av disse flotte LED-lysene. Det er akkurat som flammen «blafrer». Det er selvsagt ikke som en ekte flammen, men jammen er det nære!

Varenummer: 1616689769895 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ønsker du kosen med levende lys, uten å måtte bekymre deg for brannsikkerheten? Kanskje har du barn eller kjæledyr hjemme. Da er dette naturtro kubbelyset i ekte voks noe for deg. Skap en hyggelig atmosfære, både inne i stuen og ute i hagen langt inn i de sene nattetimer. LED-lyset har en unik, patentert 3D-flamme som gir en illusjon av blafrende flamme. LED-lyset er batteridrevet, og lyser i opptil seks timer om gangen. Ønsker du at lyset tennes og slukkes til samme tid hver dag kan du på forhånd programmere det med den praktiske timer-funksjonen.

 

Trenger du noe å sette kubbelysene på? Vi har et bredt utvalg vedlikeholdsfrie spisebord i stilsikkert design, med tilhørende hagestoler.