Publisert [ innleggsdato ]

SALG – hagemøbler på tilbud hos Fine Design.

Salg på hagemøbler - hele butikken med 20-70% rabatt

Nå har du sjansen til å gjøre et kjempekupp på billige hagemøbler hos oss! Du kan faktisk spare opptil 70 % på en mengde kvalitetsmøbler. Etter tidenes knallsommer nærmer en fantastisk utemøbelsesong seg slutten, og i september stenger vi for i år. Før den tid må det meste av lageret tømmes, og vi vil gjerne invitere deg til å hjelpe oss med det! Velkommen til årets store salg hos Fine Design.

Salg på hagemøbler - hele butikken mellom 20-70% rabatt
20-70 % rabatt på kvalitetshagemøbler hos Fine Design

Forbered neste sommer – kjøp billige hagemøbler nå

Nå er det stort salg hos oss, og du kan få tak i billige utemøbler til utrolig lave priser. En kort periode byr vi på mellom 20 og 70 % rabatt, og det beste av alt: Det gjelder hele butikken! Vi har fortsatt stort utvalg igjen – nå finner du både våre design-hagemøbler og en mengde flott og praktisk tilbehør til hage, veranda og uteplass til rimelige priser. Med hagemøbler fra Fine Design kan du forlenge sommeren på uteplassen med flere måneder. Utemøblene våre er nemlig spesielt utviklet til å takle skandinavisk vær.

Markedets flotteste hagemøbler på salg

salg på hagemøbler

Det er ikke hver dag du får like gode tilbud på designmøbler som dette, så det gjelder virkelig å kjenne sin besøkelsestid. Vi har et stort utvalg igjen av spisegrupper, sofagrupper, daybed, griller og gasspeiser. Tenk på det som en investering i fremtiden – kjøper du nå, sparer du penger til neste vår. Samtidig får du god valuta for pengene.

Behagelige sofamoduler for liten og stor

Vi har flere deilige hagesofaer igjen og uteseksjoner som du kan slange deg i utover høsten – gjerne under et mykt og varmt teppe. Sett våre praktiske sofamoduler sammen til en lekker fireseterssofa, som vist på bildet over. Stødige, men lett flyttbare utemøbler gjør at du kan ommøblere så ofte du vil, og flytte hele uterommet etter behov. For liten plass, sier du? Ingen problem – i vårt sortiment finner du også møbler som er designet til å passe små forhold. Sjekk for eksempel denne praktiske og stilige kombinasjonen med et lite, rundt hagebord som kan skyves under et større.

To svarte utebord som kan stables

En gasspeis kan gjøre det lunt og hyggelig på uteplassen når dagene blir kortere. Ser du etter solseng eller parasoll, må du være kjapp, for dem har vi bare et par stykker igjen av.  Velkommen innom oss i på Fornebu i Oslo eller i Sandnes for en hyggelig handel og superlave priser akkurat nå!

Merk at prisene i nettbutikken ikke er oppdaterte. Det er begrenset antall tilbudsvarer igjen, og dette salget gjelder så langt beholdningen rekker.

 

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt.
Vær med i trekningen av GAVEKORT PÅ 1000 KR!