Noen ganger er økonomien stram og lommeboka rett og slett slunken. Da kan det være fristende å gå for de aller billigste alternativene, også når det gjelder hagemøbelkjøp. Men er alle billige kjøp gode kjøp? Er det lurt å kjøpe hagemøbler billig? Det er ikke alltid at det som ser ut som det rimeligste alternativet faktisk er billigst i lengden. For eksempel ikke hvis du må kjøpe nye hagestoler hvert år fordi trekkene på dem du kjøpte året før har revnet. Da går det ikke lenge før det som tilsynelatende viste seg å være et smart kjøp av billige hagemøbler har forvandlet seg til et dyrt.

Billige hagemøbler på salg – som å kjøpe forsikring

For den som skal igang med å kjøpe nye hage- eller terrassemøbler, kan det rive godt i lommeboka. Det skal kanskje kjøpes nytt hagebord, nye hagestoler og muligens ny uteseksjon. I tillegg kommer puter og tilbehør – og hva med en ny parasoll? Du søker etter billige hagemøbler på nettet, ser etter annonser med «billige utemøbler» i lokalavisa og oppdager etterhvert at det er store prisforskjeller på utemøblement. Det er her det gjelder det å holde hodet kaldt. Tenk igjennom hva som egentlig lønner seg i lengden. Og dessuten: Hvilken følelse vil du ha? Er du fornøyd med å sette deg forsiktig ned i en vinglete, billig hagestol som gir følelsen av å kunne brekke sammen når som helst? Eller vil du synke ned i en stødig kvalitetshagestol som kommer til å holde seg like fin i 10 år fremover?

Vi er ikke i tvil om at vi foretrekker det siste alternativet. Det kan sammenliknes med å la være å kjøpe forsikring: Du kan for eksempel ta sjansen på at du kommer til å holde deg frisk, at det ikke begynner å brenne og at mobilen ikke blir stjålet i løpet av ferien. Eller du kan gjøre en investering som kanskje føles unødvendig i kjøpsøyeblikket, men som utvilsomt kommer til å lønne seg i det lange løp. Hos Fine Design kjøper du billige utemøbler på lang sikt. Vi jobber for å skaffe deg supre kvalitetsmøbler til overkommelige priser. Møbeltypene som er godt utprøvd og vi vet familien får glede av dem i mange år fremover. De aller billigste møblene finner du ikke hos oss, men vi garanterer at vi kan skaffe deg et lekkert og praktisk utemøblement som kan stå på terrassen år etter år. 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design.  En komfortabel hagestol og puff står på en platting ved et basseng.Billige designmøbler til hagen?

“Alle skal ha råd til god design!”, er Fine Designs motto. Vi streber etter å skaffe kundene våre det beste som finnes på markedet, både når det gjelder bruksdesign og visuell design. Du vil ikke finne utemøbler til bunnpriser og enorme kampanjetilbud her. Likevel lønner det seg å handle hos oss, nettopp fordi vi er ærlige og kjenner produktene vi selger svært godt. Vi selger direkte fra leverandør, uten fordyrende mellomledd. Dermed har vi mulighet til å tilby kvalitetsmøbler til overkommelige priser. Hos oss finner du for eksempel utekjøkken, kjøleskap og gassgriller fra australske BeefEater. Dette er en velkjent produsent av grillutstyr med 40 års fartstid i faget. Med så lang erfaring og fortsatt strålende skussmål, er det ingen tvil om at grillutstyret de leverer er av beste kvalitet.

Gardenart og norske Sundays Design er våre leverandører av utemøbler og tilbehør. Begge leverer møbler med utmerket design og ekstra god motstandsdyktighet mot vær og vind. Det delikate utseendet kombinert med komfortfølelsen møblene gir, er rett og slett vinneroppskriften. Dette er faktisk billige hagemøbler. Kjøper du hagesofa fra Gardenart eller hagestoler fra Sundays Design i år, kommer du ikke til å trenge å kjøpe nye neste år. Du kan tvert i mot regne med å beholde utemøblementet ditt i tiår fremover. Hagemøblenes tidløse og stilrene design, med mange rolige og nøytrale farger, er også med på å gjøre også at dette er mulig. Du blir ikke lei av møblene fra Fine Design.

Salg på hagemøbler! Kom innom oss for en prøvesitt

Befinner du deg i nærheten av butikken vår i Sandnes eller på Fornebu i Oslo, er du naturligvis hjertelig velkommen innom for en prøvesitt og møbelprat. Vi har mange gode tips å dele med deg. Det er ofte en fordel å se møblene “live”, for å få et bedre inntrykk av hvordan produktene kommer til å passe inn hjemme. Du kan gjerne hente med deg møblene i egen bil, eller la oss frakte dem hjem for deg. (Pris Oslo/omegn: 790 kr). I tillegg er det greit å vite at selv Fine Design har salg noen ganger. I butikken på Fornebu har vi en egen avdeling med returprodukter og utstillingsmodeller. Disse kan du kjøpe til sterkt reduserte priser, men kun i butikken. Sjekk også salgskategorien på nettsiden vår: Det hender det dukker opp ekstra billige hagemøbler og tilbehør til uteplassen der. 

«Alle skal ha råd til god design». Etter 12 års erfaring i hagemøbel-bransjen har vi opparbeidet oss stor tillit hos kundene våre. Det er også dette som er vår viktigste markedsføringskanal. Varene vi selger har god kvalitet og brukervennlig design, og de holder lenge. Personlig service er et av våre kjennetegn, og noe vi er stolte av. Velger du god kvalitet fra start sparer du penger i lengden: Fine Design – topp kvalitet til riktig pris!

Abonner på nyhetsbrevet vårt.

* fylles i