Publisert [ innleggsdato ]

Sydentur eller nye hagemøbler fra Fine Design?

Daybed hagemøbel
Sommereng med gulveis
Sommer-Norge kan være ganske så fantastisk!

Sommeren i Norge er kort, og det er derfor ikke rart at mange nordboere søker mot varmere breddegrader både én og to ganger i løpet av året. Med litt uflaks kan selv de «varmeste» sommerdagene i ferien måtte tilbringes i ullundertøy og regnjakke. Vi fraråder ingen å dra på sydentur, men vi ønsker likevel å slå et slag for sommeren i Norge. Sommerlandet vårt er vakkert, selv om siste delen av kvelden kanskje må tilbringes med fleecejakke på. Når vinterstormen uler rundt hushjørnene og gårdsplassen er dekket av meterhøy nysnø, er det forståelig nok enkelt å velge å bestille en tur til en gresk strandparadis.

Treseter i sort aluminium fra Gardenart
Utesofa fra Gardenart. Sort aluminium og grå puter.

Men hva med å prøve en hjemmesommer i nyinnredet hage? Hos Fine Design står vi klare til å hjelpe deg med å sette sammen det perfekte hagemøblementet til takterrassen, hagen, verandakroken eller bassengkanten. Kanskje får du uventet mye ut av skattepengene ved å investere i hagemøbler? Vi kan i hvert fall love at du kommer til å ha glede av våre utemøbler i årevis fremover.

Utemøbler med stilren design, skapt for norske forhold

Vi har alt du trenger til innredning av akkurat det uterommet du har til rådighet. Stilige utemøbler som er komfortable i bruk, som er slitesterke og varer lenge. “God design” er nøkkelfrasen her, og det handler om at både brukervennlighet og utseende skal være i toppklasse. Hos Fine Design finner du et bredt utvalg av hagemøbler til store og små uteområder. Vi mener at alle skal ha råd til god design. Derfor har vi siden 2006 arbeidet med å levere kvalitetsmøbler til deg – til en rimelig penge. Alt fra griller, hagebord, hagestoler, utelounger, parasoller og solsenger kjøpes inn direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd. Derfor kan vi levere rimelige utemøbler i utmerket kvalitet rett til kundene våre. 

Frame hagesofa i sort aluminium med grønne puter – gjør neste sydentur overflødig
Bedre enn sydentur! Lekre loungemøbler fra Sundays Design hos Fine Design.

Våre hagemøbler er unike i den forstand at du ikke finner dem hos de store kjedene. Sjekk ut de vakre Gardenart-møblene og de stilige og hardføre utemøblene fra Sundays Design! Sistnevnte er norskproduserte hagemøbler fra en produsent som har 40 års erfaring med båtputeproduksjon. Vi kan love at dette er folk som vet hva som holder mål i et værhardt land som Norge. 

Nye utemøbler – lag din egen sommeroase!

Lilla stemorsblomster – myker opp uterommet
Blomsterplanter setter farge på uterommet og gjør linjene mykere.

 

Superdeilig Felix Lounger sekkestol
Avslappende Felix Lounger sekkestol –TRIMM
Sundays Design hagebord og brett
Sundays Designs lekre og solide Frame hagebord/chaiselounge med brett

Når du har grunnmøblementet på plass er det ikke mye som skal til før det blir riktig idyllisk på uteplassen. Suppler med tilbehør som puter, stående og hengende blomsterkrukker, gasspeiser eller kanskje en behagelig beanbag å slappe av i.

Vi har det du behøver for å gi verandaen en personlig touch. Avhengig av hvor mye tid, energi og detaljer du har tenkt å legge i uterommet, har vi ulike tips å dele med deg. Det fine med din egen private sommeroase, er at du kan lage den akkurat slik du vil ha den!  Utstyr den med behagelige solsenger om du er typen som liker å slikke sol, eller kjøp en stor, stødig og sammenleggbar parasoll om du foretrekker å nyte en god bok eller et glass hvitvin i skyggen. 

Vi har møblement som passer i de store hagene, og for deg som har en liten terrasse på noen kvadratmeter til rådighet. 

 

«Sydentur» i egen hage

Det er lite som kan måle seg med det å sitte i skyggen på en gresk taverna. Men det er ikke så galt å slenge seg ned på solsenga i hagen omgitt av norske epletrær og ripsbusker en deilig, frisk norsk sommerdag heller! Også er det jo ekstra fristende å sette seg ned i freshe, behagelige hagestoler eller i en stilig, nyinnkjøpt utesofa. Når du i tillegg kan regne med å beholde den freshe følelsen i flere år framover, er det mye som taler for at årets skattepenger bør gå til innkjøp av hagemøbler fremfor sydentur! En hurtig vask med mildt såpevann, og utesofa, utebord og hagestoler er klare for en ny sesong sammen med deg, venner og familie!