Gardenart hagemøbler – flytt stua utendørs!

I slutten av juni var vi så heldige å få omtale i interiørjournalisten Nina Lundes vakre blogg, villafloris.no. Hva Fine Designs utemøbler har med en interiørblogg å gjøre skal vi snart avsløre: I hagen utenfor Villa Floris står det nemlig Gardenart hagemøbler i aluminium fra Fine Design!

Nina har en stor forkjærlighet for klassisk interiør og klassiske villaer med god høyde under taket, “lysekroner og hjem med en egendefinert stil”, som hun selv skriver. Dette er en travel dame med prisvinnende Instagramprofil, fire barn og ellers mye å henge fingrene i. Blant annet har hun renovert villaen sin på Nordstrand, Villa Floris. Med Ninas touch og teft for smarte og elegante løsninger, har dette blitt en perle av et hus, både innendørs og utendørs.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design. Flotte hagemøbler fra Fine Design står foran en lekker villa, Villa Floris.

Fleksibelt uterom med Gardenart-moduler

Etter en stekende het og solfylt forsommer i store deler av landet begynte juli med like fantastisk vær her på Østlandet. 2018 ble året der halve Norges befolkning tok med seg stua ut i hagen – og ble der. Det har simpelthen vært for varmt å oppholde seg innendørs. Nina Lunde har også merket seg trenden med at uterommet har blitt nordmenns nye stue. Selv har hun to Gardenart-moduler fra Fine Design i hagen.

Hun er spesielt fornøyd med fleksibiliteten disse hagemøblene gir. Hagegruppen består nemlig av moduler uten armlene, og kan plasseres ved siden av eller mot hverandre. De kan også settes sammen til en hjørnegruppe og kombineres med ønsket hagebord i aluminium, for eksempel.

Dette er hagemøbler som gir høy komfort og brukerglede hele sommeren igjennom. Sleng deg ned med en bok i skyggen under epletrærne, uten å få tresmak i baken på grunn av harde seter. Lette å bære med seg er de også, og tåler å stå rett på bakken. 

Kombiner utemøblene med rett tilbehør og skap din egen, vakre hageoase

Nina Lunde understreker viktigheten av den fleksibiliteten Fine Designs hagemøbler fra Gardenart gir. Hun liker ideen om hagemøbler som lett kan gjøres om til helt nye møbelgrupper. Flytt hagebord og hagesofa rundt etter dagsform, vær og årstid, og oppgrader uteområdet ditt fortløpende. Du trenger ikke vente 15 år med å kjøpe nye hagemøbler for å oppdatere uterommet om du velger Gardenart hagemøbler. Dette er utemøbler som kan kombineres på utallige måter. Og uansett blir resultatet bra! Når du har funnet ukens favorittkombinasjon, legger du til krukker, lyslykter, fargerike puter, vaser og blomster, og skaper ditt eget utendørs paradis for lune sommernetter.

Gardenart hagemøbler – vedlikeholdsfrie utemøbler som trives i norsk klima

Gardenart hagemøbler er solide møbler som tåler en trøkk. Som Nina påpeker i sin blogg, har de borrelås på møbelrammene. Dette er spesielt nyttig i mer værharde områder, og gjør at hagemøbel-putene sitter fast selv om det skulle blåse stiv kuling utendørs. De komfortable putene er fremstilt for å kunne takle en regnskur eller to, men som Nina skriver: Om det regner kraftig bør man benytte et regntrekk.

Hagemøbler i aluminium er faktisk perfekt for deg som vil ha minst mulig bryderi med vedlikehold og vask av utemøbler. De er lette og sterke og holder seg fine lenge, bare de får en rask vask i ny og ne. Ingen, maling, pussing eller oljing å huske på – her er det bare å vaske over med vanlig såpevann, la det tørke litt og nye sommerdagen i solsenger eller hagesofa fra Gardenart.

Rene linjer og høy kvalitet

Gardenart hagemøbler passer inn på store uteplasser og små verandaer. Møblene stikker seg ikke ut i klassiske og minimalistiske hjem, men de klarer også fint å gjøre seg bemerket på steder der man må sloss litt om oppmerksomheten.

Vi takker Nina Lunde for hennes inspirerende blogg og tips om våre Gardenart hagemøbler! Ta gjerne turen innom oss på Fine Design Fornebu eller i Sandnes for å prøvesitt modellene Nina skriver om. Det er alltid en fordel å kunne se møblene i 1:1-målestokk, sammenlikne og måle. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg gjerne med å sette sammen en uteseksjon akkurat slik du ønsker deg.

Abonner på nyhetsbrevet vårt.Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: