Liten tid? Unngå hagemøbler i tre.

 

Hagemøbler forbindes med kos og hygge utendørs. De utgjør en del av et uteområde hvor du kan invitere venner og familie over på kaffebesøk eller en helaftens grillfest! Vurderer du innkjøp av nye hagemøbler i tre, rotting, aluminium eller betong, kan det være lurt å stille seg spørsmål om hvor mye tid du har til vedlikehold. Kjøp lurt sier vi, og spar masse tid.

Hvor mye verdsetter du din fritid? Vær forberedt på mer vedlikehold med tre

Hagemøbler i tre kan være flott å se på, men kan skape mye forpliktelser når det kommer til pleie og vedlikehold. I en travel hverdag er det ikke alltid man har tid eller mulighet til å utføre jobben selv, når man helst vil slappe av etter endt arbeidsdag eller arbeidsuke. Man kan selvfølgelig sette bort jobben til andre, men til en ekstra kostnad de fleste av oss kunne vært foruten. Derfor kan det være lurt å tenke gjennom hvor mye tid man har til rådighet når man først skal velge hagemøbler.

Har du stoler, sofa eller bord i treverk stiller det høyere krav til vask, oljebehandling og generell håndtering av mugg og soppangrep. Utfører man ikke preventive tiltak, kan hagemøblene fort bli utsatt for tørke, og til slutt sprekke opp. I tillegg bør møblene oppbevares korrekt, noe som stiller krav til oppbevaring.

Har du tid til vedlikehold eller ønsker du å ta i bruk hagemøblene så fort som mulig når solen skinner? Utforsk gjerne andre vedlikeholdsvennlige alternativer i rotting og aluminium.
Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design. En person som skrubber et tregulv.

Noe vedlikehold må du gjøre selv

Velger du vedlikeholdsvennlige alternativer slipper du unna mange plikter, likevel er det noe vedlikehold du må gjøre selv. Ofte er mye gjort med en hageslange og en myk børste, dersom det eksempelvis har kommet kvae eller fuglemøkk på møblene.

Det er likevel noen arbeidsoppgaver man ikke slipper unna med. Uansett om du velger rotting, betong, aluminium eller treverk, bør du tørke av putene straks du setter møblene for sesongen.

Vurderer du nye hagemøbler? Ta en titt i vår butikk i Sandnes, eller på vårt varelager på Fornebu. Vi hjelper deg gjerne med å finne hagemøbler tilpasset ditt behov. Du kan også ta en titt i vår nettbutikk.

Ta kontakt dersom du har spørsmål til våre møbler, eller ønsker mer informasjon.

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: