Aluminium: Nesten alle våre sofamodeller har innvendige og/eller utvendige rammer og føtter i aluminium. Dette gjelder også spisebord, stoler og solsenger, som har rammer i samme materiale.

Betong: Fine Design selger ikke betongmøbler lenger. Veldig mange glemmer at de må settes inn med voks eller tilsvarende for å tåle å stå ute vinteren over. Vi anbefaler heller noen av våre fine hagemøbler i aluminium, som tåler å stå ute i vær og vind.

Rotting: Vi selger heller ikke rottingmøbler nå, men du bør se etter hagemøbler med kun rent polyetylen plastråstoff om du allikevel ønsker rottingmøbler. Polyetylen tåler høye og lave temperaturer, så det er helårsmøbler for det norske klimaet. Fine Design satser på moderne hagemøbler i aluminium og har et stort og variert utvalg.

Teakmøbler: Teak er et tremateriale. Det må behandles for å ha det samme utseende som når du kjøper det. De fleste ønsker en «gråere» mer værbitt look og lar produktet være ubehandlet.

Aluminium: Aluminium er sterkt, selv om det har liten egenvekt. Materialet kan bøyes, sages og sveises, og er derfor meget anvendelig. Det er svært værbestandig og tåler meget godt både høye og lave temperaturer. Aluminium ruster ikke.

Teakmøbler: Produktene er med godkjent FSC sertifikat.

Trykk her får å se våre hagemøbler