Vi har et stort utvalg i unike designhagemøbler i aluminium, rotting og betong. I sesongen har vi varene på lager, så du kan få  hagemøblene med deg med en gang (eller levert raskt direkte hjem – eller på hytta, om du heller ønsker det.) Vi har holdt på med hagemøbler i 12 år, så vi har god erfaring. Her kan du lese litt om våre ansattes favoritt hagemøbler. Husk på at vi gjerne hjelper deg med å fine DINE egne favoritter. Personlig service er viktig for oss. Det gjelder om du har en stor terrasse eller liten balkong – eller omvendt.

Hans Petters grillfavoritt

Hans Petter er 56 år og bor i Skådalen med kone, to barn, hund og katt. 

«Jeg er så heldig at jeg får jobbe mye med BeefEater-griller og utekjøkken. De lager en enestående kvalitet og ikke minst er produktene estetiske å se på. Med sin rå effekt på brennerne og vakre design er dette virkelig «heavy tools» for grilloppgaven. Min favoritt er Signatur 3000S med 3 brennere (har den selv). Den er liten og nett med en varme på hele 5,3 kW (18.000 BTU) pr. brenner, altså totalt nesten 16 kW (54.000 BTU). Dette gjør at grillsesongen i prinsippet varer hele året. Ikke minst ser den bra ut! Jeg har god kontroll på maten ved å se inn gjennom det ekstra store vinduet som alle BeefEater-grillene har.» Ta en tur innom for en prat om BeefEater-griller på tralle eller for innbygging. Dette er produkter for grillentusiaster.

Anne Lises nette og praktiske favoritter

Anne Lise er 33 år og bor i Asker med sine to sjarmerende gutter. Hun har jobbet hos Fine Design i 5 år nå. (Admin: noe vi er veldig glad for!)

Dette sier Anne Lise: «Mine favoritt-hagemøbler er benk 100519, spisebord 100547 og klappstol 100517 i hvit aluminium. Dette er mine favoritter fordi de passer godt inn også på mindre verandaer, og med noen pynteputer på benken får jeg sofafølelsen. Benken er veldig kjekk å ha når gutta har mange venner på besøk. Her får de lov til å boltre seg som de vil. Det er enkelt å vaske av aluminiumen med en fuktig klut. Det er et nett og delikat sett. Liker også godt at jeg kan klappe sammen klappstolene når de ikke er i bruk og at de da tar minimalt med pass. De er for øvrig veldig behagelige å sitte i også (og finnes i hele fire fargekombinasjoner).» ☺

Kjetils sofamoduler fra Gardenart

Kjetil er 47 år og bor i Bærum (eller på jobben…). Han har Leonbergeren Baloo som alltid er med på jobb.

«Min favoritt er modulene fra Gardenart. De kan enkelt flyttes i forhold til hvordan de skal brukes. Når det er mange som er på besøk bruker jeg dem som sofa – og alle sitter godt, skal vi spise middag hever jeg bordet den korte tiden det tar å spise og ellers liker jeg å bruke modulene som en daybed.» Modulene finnes i tre ulike fargekombinasjoner og tre ulike design.

Marianne slår et slag for stilrene Sundays Design hagemøbler

Marianne er 47 år og bor i Rælingen med samboer, blandingshunden Kira og Marte på 4 år, som forøvrig er den mest benyttede modellen vår (se bildet under☺).

«Jeg har problemer med å velge ut EN favoritt, fordi jeg synes vi har så mange bra hagemøbler i år. Bedre sortiment enn noen gang (i all beskjedenhet…). Allikevel vil jeg velge Frame sofasett fra Sundays Design. Dette er tunge aluminiumsmøbler i et moderne design som tåler å stå ute i all slags vær. Putene har jeg ute året rundt, så jeg bytter bare tilbehøret etter årstid og stemningen jeg ønsker å skape. Det har blitt mange saueskinn (artikkel 100950) i gruppa i vinter og selvsagt bålpanne ved siden av for å holde varmen. Jeg synes også det er veldig praktisk å bruke hageslangen og spyle av putene når Marte og vennene har kost seg i hagemøblene. Superfordel med det hurtigtørkende skummet i putene, så jeg kan bruke møblene selv kort tid etter en regnskur. Bordet som medfølger gruppen synes jeg er litt lite, så jeg har satt til en benk som jeg bruker som bord i tillegg. Helt perfekt!» 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design. En ung jente sitter i en hagesofa med en stor solhatt og solbriller.Ernst avslører årets nyheter i Sandnes-butikken

Ernst er 56 år og bor i Randaberg med sine to gutter. Han driver butikken vår i Sandnes i Rogaland.

Han sier han lengter til sol og varme nå. «Nyheten i år er at vi har en del modeller i sort aluminium med sort textilene. Denne solsengen passer perfekt til flere av modulsofaene og spisebordene våre fra Gardenart.»

Hvilke hagemøbler er mest populære hos den yngre garde?

Tonje velger lekker og praktisk hjørnemodul

Tonje er 22 år, masterstudent, bor på Åråsen studentbolig og jobber deltid hos Fine Design. (Hun er vokst opp med hagemøbler og er datteren til Marianne og Kjetil.)

«Denne hjørnemodulen er øverst på min ønskeliste når jeg får meg egen uteplass! Modulløsningen gjør at jeg kan tilpasse gruppen slik at den passer selv uten å ha så mye plass å gå på. Jeg synes også modellen er god å sitte i og liker at den har et litt røffere preg. Gleder meg til jeg kan nyte sommerkveldene ute med vennene mine.»

Joakims hagemøbel-favoritt 2018

Joakim er 23 år, bor i Askim og er vårt nyeste tilskudd til «Fine Design-familien». Vi håper og tror han skal holde orden på lageret og pakking av varer.

Han sier det er litt tidlig å velge ut en favoritt, men har lagt sitt valg på rottingsofaen med sjeselong, 100205. «Det er en stor sofa med plass til mange og den er også grei å slenge beina oppi. Ikke minst er det mye hagemøbler for pengene! Jeg skal kjøpe meg en slik om jeg ikke BARE må jobbe hele sommeren nå», sier Joakim med glimt i øyet. ☺

Dette var en oppsummering av våre favoritt-hagemøbler. Kom innom så du kan finne dine egne favoritter. Vi hjelper deg gjerne! Her har vi topp kvalitet til riktig pris: Alle skal ha råd til god design. Velkommen til oss. ☺

Abonner på nyhetsbrevet vårt

* fylles i