Ernst i solseng fra Gardenart

Butikk med hagemøbler i Sandnes

Fine Design har gjennom flere år fått forespørsler vedrørende våre produkter fra kunder i Rogaland. Denne regionen har blitt vår viktigste etter Oslo/Akershus. Det er derfor vi med glede kan informere om at vi har åpnet butikk i grenseområdet mellom Stavanger, Sandnes og Sola.

Adressen er Miljøparken, Forusbeen 337, 4312 Sandnes.
Telefonnummer: 995 82 005.

Vi har forståelse for at våre kunder ønsker å kunne se, kjenne og føle på produktene når de skal investere i hagemøbler, så vi har en butikk på 650 m2 i Miljøparken.

Fine Design er leverandør av SUNDAYs produkter, men disse er ikke utstilt i Miljøparken. Alle SUNDAYs helnorske hagemøbler kan bestilles via vår nettbutikk.

Vi har med oss Ernst Vidar Ahlsen til å hjelpe våre kunder i Rogaland. Ernst har lang erfaring innen hagemøbler og ser fram til å gi alle en god veiledning og service. Velkommen til både privat- og bedriftskunder.

Kjørebeskrivelse

Sandnes – Forusbeen 337

Vi ligger plassert på veien mellom Forus og Sola. Dersom du kommer fra Forus, kjører du rett gjennom den nye rundkjøringen til Bærheim og tar av første til høyre umiddelbart etter vollen på høyre side. Fra rundkjøringen er det ca. 500 meter. Vi holder til i Miljøparken i de gamle lokalene til Plantasjen.

Kontaktinformasjon

E-post: 
info@finedesign.no

Adresse:
 Forusbeen 337
 4312 Sandnes

Telefon:
 +47 995 82 005