Vi gleder oss til ny utesesong og åpner butikkene både på Fornebu/Oslo og i Sandnes/Stavanger mandag den 27. mars kl. 11. Faktisk så tar vi fatt på vårt 11 år i hagemøbelbransjen. Angrer litt på at vi ikke feiret 10 års jubileumet enda mer! I år har vi en del nyheter som vi gleder oss til å vise frem. Vår aluminiums-kolleksjon i sort har allerede fått stor oppmerksomhet, selv om vi ikke har åpnet enda. Det kommer gasspeiser, som både er fine å se på og som kan varme litt på kalde kvelder. Vi har fått inn en kul sofagruppe med tråder for god komfort, må ses! Vi får inn et utvalg av stilrene teak-møbler. Utover det fortsetter vi suksessen vi hadde i fjor og utvider med flere modeller.

Griller og utekjøkken fra BeefEater er på plass allerede. Snart er det påske og da starter grillsesongen for fullt, selv om det er litt snø her og der enda… Vi er sikre på at pølsene smaker enda bedre på våre gassgriller 🙂

Det skjer mye spennende på nett, men vi satser fortsatt på at personlig service og veiledning er viktig. Kom hit for en uforpliktende prat – vi hjelper deg gjerne!

Se våre åpningstider her.