Ny grill til årets St. Hans-feiring og sommerfester!

Den forholdsvis korte sommeren i Norge bidrar til at folk er ekstra flinke til å benytte muligheten til å være ute når været er godt. Så fort vi ser en glipe i skylaget, spretter vi ut for å fange øyeblikket og solstrålene før de forsvinner. Årets lengste dager er her, og i noen deler av landet vårt trenger man ikke engang si farvel til sola ved leggetid. Nå er det ekstra skjønt å tilbringe sene kveldstimer ute i hagen eller på terrassen med familie eller venner.

Gryende sommermorgener og deilige sommerkvelder i hagen

Hos FineDesign får du tak i flotte loungesett til uteplasser av ulik størrelse. Vi har et stort utvalg av hagestoler, hagebord, utesofaer og mindre tilbehør som skamler og blomsterpotter, alt som er nødvendig for å gi deg muligheten til å sette sammen din drømmeveranda eller -hage.

Nyt morgenkaffen en tidlig morgenstund på et nytt verandabord, og tilbring lange og komfortable sommerkvelder i behagelige rottingmøbler fra Gardenart.

Ekstra hyggelig blir det når du kan titte inn i flammene fra en koselig utelykt eller gasspeis. Flere av dem er så små og nette at du kan ha dem på verandabordet.

Feire St. Hansaften på terrassen med ny utegrill!

Hadde det ikke vært stas å samles til St. Hansfeiring rundt ny utegrill i år? Dersom du har gått med tanken om å investere i en skikkelig kvalitetsgrill, kan vi melde at du ikke trenger hverken å lure eller lete lenger. Vi fører nemlig noen av markedets beste gassgriller, produsert av det australske selskapet BeefEater, med mer enn 30 års erfaring i produksjon av utendørsgriller. Vi kan hjelpe deg med alt fra de råeste utekjøkken til enkle og mobile grilløsninger på hjul, som lett kan ryddes vekk. I tillegg tilbyr vi også et stort utvalg med grillutstyr.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design. Et stort utekjøkken med en Beefeater artisan 5 grill, kjøleskap og vask.
Hvorfor kjøpe BeefEater utegrill?

I nettbutikken vår kan du lese enda flere gode grunner til at du bør velge utekjøkken eller utegrill fra BeefEater. Her har vi samlet noen av de viktigste:

 • Brennerne har svært god varmeeffekt, noe som gir mulighet til å grille med og uten lokk.
 • Chassisene er fullsveiset for å forhindre at fett renner ut.
 • Ekstra tykk stålstøp i chassis og topper sikrer høyeste kvalitet.
 • Våre grillmodeller har store vinduer i lokket, slik at det er enkelt å følge med på grillingen.
 • Grillene leveres med både magasinplate og grillrist. Dette gir deg flere variasjonsmuligheter.
 • Grillene kommer i rustfritt stål, kvalitet 443, og 304-kvalitet rustfritt stål (beste kvalitet).
 • Grillene emaljeres i stedet for å pulverlakkeres – gir sterk og ripefri overflate.
 • Opptil livstidsgaranti på enkelte typer
 • Grill, plater og rister har porselensdekke, noe som motvirker rust.
 • Brennerne tennes enkelt ved hjelp av kvartstennere av høy kvalitet.
 • Varmen fordeler seg jevn over hele stekesonen p.g.a støpejernstoppen, og grillområdene er store.
 • Ved hjelp av en omformer kan grillene kobles til naturgass.
 • Grillene kan bygges inn (bortsett fra Clubman- og Bugg-modellene).

Utekjøkkenene fra BeefEater er storslåtte og skinnende elegante. De er alt hva kjøkkenmesteren og grillentusiasten kan tenke seg, og de kommer utvilsomt til å gjøre inntrykk i hagen din! Kontrasten mellom forurensende engangsgriller og disse kvalitetsgrillene er enorm.

Australierne kan grill og grilling!

Vi har komplette utekjøkken som kan settes sammen nesten som du måtte ønske, for eksempel en versjon med 4-brenners grill, pluss skap med sidebrenner, to skap til oppbevaring og skap med vask og hylle. Hele grillen er i varme- og værbestandig rustfritt stål, og den tåler det meste av vær.

Kunne du tenke deg en grill med hele 6 brennere? Sjekk ut BeefEaters prisvinnende Signature-serie! Signature 4000S-serien er stappfull av innovative løsninger og er rett og slett det beste av det beste når det gjelder grill. Dette er griller for deg som tar matlaging seriøst. Det fine med BeefEaters griller er at de kan bygges ut etter ønske, med skap og varmeskuffer, vask, og bar osv.

Været og klimaet setter noen begrensninger på grillsesongen her i Norge, men med litt fantasi kan man komme frem til gode løsninger som kan forlenge den. Kanskje du endelig kan få deg utekjøkkenet du har drømt om? Vi minner om at det finnes mange flotte griller fra BeefEater som passer perfekt på mindre uteplasser og plattinger også!

Abonner på nyhetsbrevet vårt.

 


Abonner på nyhetsbrevet vårt

Ja, takk! Jeg vil gjerne få tilsendt nyheter om hage og hagemøbler 2-4 ganger i måneden.

Vår personvererklæring finner du her. Kryss av og fyll i e-postadressen din: