hagemøbler i aluminium

Aluminiumsmøbler

Hjørnesofa på kampanje
Hagestol
parasoll

Fine Design har et stort utvalg i aluminiumsmøbler til store hager og små terrasser – eller omvendt. Hagemøblene er moderne, men samtidig tidløse i uttrykket. Aluminium er et meget godt materiale for bruk utendørs. Det verken ruster eller irrer, samt at metallet kan formes ved og bøye, strekke, sage og sveise. Våre hagemøbler i aluminium har en finish som er pulverlakkert eller natureloksert.

Pulverlakken lades elektrostatisk, sprøytes på produktet, og får sin ferdige konsistens ved hjelp av smelting og herding i ovn ved temperatur 180- 200°C. Natureloksering foregår i elektrolytiske bad og gir en sterk og fin overflate. Begge løsninger er meget gode for bruk utendørs.

Fine Design har et stort sortiment i aluminiumsmøbler til hagen, terrassen eller balkongen. Vi har sofagrupper, spisegrupper, solsenger og tilbehør. Modulsofaene våre gir stor fleksibelhet, så det er mulighet til å sette sammen den kombinasjoner som passer perfekt hos deg. Hos oss er personlig service viktig, så kom gjerne innom med bilde/tegning av din uteplass så hjelper vi deg. Velkommen.

Se blogg om aluminiumsmøblene her

Se våre aluminiumsmøbler her.