Tenderflame gulvpeis sort farge

kr11 990

Moderne peis med glass på sidene og innsyn fra hele tre sider. En ideell løsning for alle leiligheter og hus uten pipe. Stramt og tidløst utrykk som passer i alle miljøer – både inne og ute. Peisen har et flott flammebilde og skaper en god og lun stemning. Plasseres rett på gulvet der du ønsker det og er enkel å flytte på.

Dette er en gulvmodell i sort pulverlakkert stål. Slukkelokk medfølger. Peisen har en brenner som gir ca. 2000 watt og tanken er på 1 liter. Du må benytte Tenderfuel i tanken. Brenntid ca 3,5 timer på en tank

Mål: H80 x B50 x D26 cm og vekt 22,0 kg

Tenderflame er et konsept som gjør at du kan ha levende, dansende flammer når og hvor du måtte ønsker det. Du kan ha din Tenderflame både innendørs og utendørs. Den brenner trygt, bruker ingen farlig drivstoff, den soter ikke og det er ingen ubehagelig lukt. Det geniale er den patenterte veken i rustfritt stål (med livstidsgaranti) som varmes opp til over 105 grader – noe du gjør på et blunk med en vanlig lighter. Du fyller på med Tenderfuel som du kan kjøpe i litersflasker. Den kan etterfylles også når det brenner! Skaper en lun og god hygge.

Varenummer: 1609853444464 Kategorier: , ,