Gardenart hagestol i hvit aluminium med lysgrå puter (100450)

kr8 990

Stol i aluminium med armlener på begge sider. Mål: Lengde 90 cm x bredde 81,5 cm x høyde 70 cm. Rammen er av hvitlakkert aluminium. Putene er av høy kvalitet med hurtigtørkende skum. Tekstilet som er brukt på sofaputene er vannavstøtende.

Det er en behagelig sittehøyde på 43 cm på denne modellen.

100450HVIT

Beskrivelse

Lekker hagestol fra Gardenart med hvit aluminiumsramme og armlener på begge sider. De lysegrå putene er produsert med hurtigtørkende skum og vannavvisende, UV-resistent materiale, slik at de fint kan stå ute i det varierende, norske sommerklima. Stolens rustfrie aluminiumsramme er solid og stabil, men er lav i vekt, slik at stolen enkelt kan flyttes rundt på uteplassen. Hagemøblene fra Gardenart kan kombineres i det uendelige, og denne hagestolen står like fint ved et hagebord, som ved en sofagruppe eller alene.

Vi vil vise deg at det er mange ulike muligheter med denne sofatypen. Her finner du oppsett som viser artikkelnummer, mål på hagemøblene og kombinasjoner med forskjellige oppsett. (Skriv inn artikkelnummeret i søkefeltet øverst til høyre, så får du opp bilder av hagemøblene som det henvises til i illustrasjonene.)

Trykk her for kombinasjoner og mål

Trykk her for å se hagemøbler

Du liker kanskje også…