Hagemøbler SALG

Cosicube gasspeis sort 70 (5958900)

kr5 495

Denne robuste Cosicube gasspeisen er laget av Douglas Wood og har en topplate i rustfritt stål, noe som gjør den perfekt til utendørs bruk – med Cosicube i hagen din vil du aldri gå inn igjen. Den usynlige sideluken gjør det enkelt å plassere gassflasker på 5 kg. Kombiner med et firkantet glassett for ekstra sofistikering og sikkerhet. (glass medfølger ikke)

Størrelse: 70x70x58 cm (lxbxh)
Farge: sort
Drivstoff: propangass
Forbruk: maks. 608 gram i timen
Effekt: 9 kW
Inkludert: 30 mBar trykkregulator med slange, tømmerstokker og lavasten.

Varenummer: 1609946627529 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Cosicube 70 er en lekker gasspeis med eksklusivt preg. Hva er vel koseligere enn bålkos med gode venner ut i de sene nattetimer? Cosicube 70 har en topplate i rustfritt stål, noe som gjør den spesielt egnet til utendørs bruk. Både kubber, lavasteiner og trykkregulator med slange medfølger, så alt du trenger å skaffe er en standard 5 kg gassflaske. Tenn på, og nyt den stemningsfulle atmosfæren. Sikkerhetsglasset er anbefalt tilleggsutstyr, som gir gasspeisen det lille ekstra, i tillegg til å hindre barn og dyr å nå flammen. Gasspeisen kan med sikkerhetsglass og en ekstra plate gjøres om til bord, men dette må ikke gjøres når peisen er i bruk. 

Størrelse: 70 x 70 x 58 cm 

Denne gasspeisen er sort, men finnes også i gråvasket tre. Ser du etter andre hagemøbler til din uteplass? Vi har et stort utvalg hagesofaer, hagebord og hagestoler i vårt sortiment.