Vi har et stort utvalg med unike designhagemøbler som du bare finner hos oss. Men vi har også noen kjente merker, deriblant Sundays Design. Vi har solgt disse flotte hagemøblene i tre år nå og har hele kolleksjonen utstilt hos oss på Fornebu. Møblene finnes i utallige fargekombinasjoner og vi har prøver på alle, så det er mulig å se med egne øyne. For ikke å snakke om å prøvesitte møblene – det er kanskje det aller viktigste!

Norskproduserte hagemøbler fra Sundays Design – for fire årstider

Sundays Design er hagemøbler som er designet og produsert i Norge. Se en liten film fra produksjonen under. Røttene til Sundays Design stammer fra båtpute-produksjon og strekker seg 40 år tilbake i tid. De har mer enn 25 års erfaring og bruker all sin tekniske innsikt og ressurser til å designe og produsere det de mener er blant de beste hagemøblene i verden. I hagemøblene brukes vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Putene blir sydd og montert i Kristiansand, noe vi er svært stolte av. Rammeverk er laget av aluminium og er lakkert med Jotun pulverlakk. Alt arbeid med aluminium er idag utført på Jæren, nærmere bestemt Vigrestad. Sundays Design lager helnorske møbler som kan stå imot naturkreftene, uten å gå på kompromiss med god design.

Vi har sofagrupper, stoler, tresetere, spisebord, spisestoler, solsenger, barbord, krakker, benker, brett og lykter. Hagemøblene produseres i flere moderne farger. Her kan du se hele katalogen fra Sundays Design, som Fine Design kan levere. Bestselgeren til Sundays heter Frame og er en super sofagruppe som består av en 2,5-seter sofa, to stoler og et bord. Vi har pakkepris på denne til kr 39 990,- .

Sundays Design Hagemøbler Hos Fine Design Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Designer: Andrew Smith er den kreative kraften bak Frame. Han har mer enn 20 års erfaring som designer i Norge i prosjekter som spenner fra forbrukerelektronikk til maritime stoler. Han jobber nå som seniordesigner i San Francisco, med utvikling av produkter og løsninger for startups og store, etablerte multinasjonale selskaper.

Sundays Design Hagemøbler Hos Fine Design Hagemøbler og utemøbler - Fine design
Hagemøblene er vedlikeholdsfrie, så du slipper å pusse for deretter å beise/male. Men vasking må til om de fine møblene skal holde i år etter år. Legger med en video her som viser hvor enkelt vedlikeholdet er.

Abonner på nyhetsbrevet vårt.