Du har kanskje sett at vi har skrevet endel om GardenArt hagemøbler, som er våre trofaste bestselgere år etter år. Merket GardenArt står for kvalitet i særklasse, og stilige hagemøbler som varer i årevis – og nettopp derfor er de å finne i sortimentet til Fine Design. I denne bloggen får GardenArt-møblene en velfortjent pause under møbeltrekket mens vi konsentrerer oss om resten av merkevarene i butikken.

Tenderflame

Fine Design selger Tenderflame peiser og bordlamperSelv om det er hagemøblene som naturlig nok har hovedrollen på uteplassen, er det tilbehøret og de små ekstra tingene som setter prikken over i-en og gjør hagen og uterommet ekstra koselig. TenderFlame produserer slike produkter, og Fine Design leverer dem til deg! TenderFlames bordpeiser sørger for lun hygge i småhutrige sommerkvelder. Nyt levende flammer innendørs som utendørs, uten sot og ubehagelig lukt. Drivstoffet TenderFuel er helt ufarlig og fåes i litersflasker som fylles på bordpeisen, også når den brenner. Veken lages av det norske firmaet SteelWick, er i rustfritt stål og har livstidsgaranti. Den varmes opp til 105 grader med en vanlig lighter – så enkelt er det!

Tenderflames produkter er designet i Norge for å passe fint inn i skandinaviske uterom, og de fleste peismodellene produseres også her. 

OFYR

Ofyr-hos-fine-design HagemøblerVi holder oss rundt ilden, men skrur opp fresen noen hakk. På Ofyr kan du nemlig steke mat på en sosial og morsom måte. Ofyr er “et kunstverk” i seg selv og er et morsomt møbel å ha på uteplassen. Fine Design har Ofyr både i rustdesign og i svart metall, om du synes den varianten er stiligere. Ofyrs mål er å skape en varm og hyggelig samlingsplass der folk kan lage mat og hygge seg inn i de sene sommerkvelder. Den er noe mer enn en typisk grill, og med sine enkle, klassiske linjer passer den inn i de fleste omgivelser. Dette merket er det vel verdt å stifte bekjentskap med. Her finner du hele prislisten for våre Ofyr-produkter.

Beefeater

Fine Design selger Beefeater griller og utekjøkken

Blir det for lite med Ofyr? Må det en “skikkelig grill” til for å få dekket grillbehovene dine? Fine Design har griller for storgrillmesteren og deg som setter pris på et ordentlig utekjøkken. Hos Fine Design finner du både BeefEater gassgriller, kjøleskap og utekjøkken. Med 30 års erfaring som grillprodusent vet BeefEater hva det vil si å levere en bunnsolid utendørsgrill. De er i dag Australias største produsent av utendørsgriller. Kjekt å vite: Du finner også et godt utvalg grillutstyr hos oss. Alle grillmodellene du finner i vår butikk kan bygges inn (bortsett fra Clubman- og Bugg-grillene). Scroll ned i denne bloggen og les mer om BeeFeaters gode egenskaper.

TRIMM

Trimm hos fine design HagemøblerVel, da har vi fått grillen er på plass og lys på bordet. Hva mangler på uteplassen? Kanskje det aller viktigste, nemlig et sted å sitte. Fine Design har mange tradisjonelle sittemøbler, men kanskje er du på jakt etter noe litt mer uformelt? Dette er hagemøbler du kan kose deg skikkelig i. Slapp av etter en lang arbeidsdag eller bare flytt deg ut på verandaen og fortsett ferieslumringen der en solfylt sommermorgen. Sitt, ligg, og len deg og flytt gjerne din TRIMM med deg inn foran TV-en når kveldsduggen legger seg på graset i hagen. Sjekk ut alle mulighetene du har med utemøbler av varemerket TRIMM.

Pappelina

Fine Design selger Pappelina-tepperEt teppe på uteplassen gjør det lunt og hyggelig. Og hvorfor ikke prøve et stødig Pappelina-teppe produsert i vårt naboland? Lina Rickardsson grunnla Pappelina i 1999, og har hatt stor suksess med teppene sine siden den gang. Fremdeles er kjernen i produksjonen i småskala, og det hele foregår til i Dalerne i Sverige. Designeren Lina har klart å forvandle noe så hverdagslig som plastmatter til flotte, myke og slitesterke tepper som tåler både vær og vind. Solens UV-stråler har lite de skulle ha sagt i møte med de sterke Pappelina-teppene, hvis UV-bestandige stoffer ikke lar seg bleke av solen.

Pappelina-mattene er svært enkle å holde rene. Det er bare å tørke eller spyle av dem når det trengs, og du kan til og med vaske dem i maskinen. Regn er selvfølgelig ikke noe problem! Mattene tørker fort. Fine Design har Pappelina-tepper i ulike størrelser, farger og mønstre, til alle typer verandaer og plattinger. Oppgrader uteplassen din med et 100 % resirkulerbart teppe fra Pappelina!

Cosi

Fine Design selger Cosi bordlykterCosi sine peiser er produsert for å gi deg ekstra koselige stunder utendørs. Når kvelden faller på og temperaturen synker, sørger Cosi for at du fortsatt kan nyte tiden i hagen eller på terrassen uten å fryse. Samle venner og familie rundt gasspeisen og nyt den gode atmosfæren. Avhengig av behov og plass, kjøper du en Cosi-peis som passer til ditt bruksområde. Fine Design fører små Cosi-lykter og store gasspeiser, i ulike fasonger og med og uten ben. Vi har også bord med gasspeis i midten, for ekstra hygge til hagefesten.

Lafuma

Fine Design selger Lafuma hagemøblerLafuma er nykommer av året her hos oss, og har allerede gjort et godt inntrykk både hos ansatte og ikke minst hos kundene våre. Det er kombinasjonen av fransk eleganse og praktisk anvendelighet som gjør disse møblene spesielt populære. Utrolig greit med utestoler og -bord som kan klappes sammen på små terrasser eller på hytta, og samtidig ta seg bra ut! Dette er et holdbart og brukervennlig design som du kommer til å ha glede av i mange år fremover. Du kan lese mer om Lafuma merkevare i denne bloggen.

Sundays Design:

sundays core furu hvit fra Fine designEr du på jakt etter helnorske hagemøbler som tåler vårt nordiske klima uten å hverken ruste eller falme? Da er utemøbler fra Sundays Design gode kandidater for din uteplass. Kanskje bor du i fuktig kystklima og er redd for at hagemøblene ikke takler regn og salt sjø? Med Sundays er det absolutt ingen grunn til bekymring. Disse møblene er produsert av kyndige fagfolk som har laget stødige båtputer i en årrekke før de begynte å spesialisere seg på hagemøbler. Dette betyr at disse møbelputene er designet for å bli kvitt vannet supereffektivt. Allværsputene består av et spesialskum som leder vekk vannet og tørker hurtig. Jotun pulverlakk sørger for at rammeverket i aluminium tåler de norske naturkreftene. Du merker det når du setter deg i disse møblene: Behagelig, stødig og stabilt.

Kjøper du Sundays Design hos Fine Design, får du utemøblene i løpet av en ukes tid. Dette er norskproduserte hagemøbler som kommer fra Kristiansand. Ønsker du å prøvesitte en av Sundays lekre hagesofaer og titte på de populære modellene Frame og Core, kan du ta turen innom Fine Design på Fornebu hvor vi har en stor utstilling av Sundays Design-møbler. Lyst til å se mer av disse utemøblene allerede nå? Her finner du hele Sundays Designs katalog for 2019.

Fatboy

Sitt behagelig på uteplassen i Fatboy hagemøblermøbler og utemøbler - Fine designFatboy skal selvfølgelig også med på listen over merkevarer. Vi skrev en utførlig blogg om Fatboy-produktene i forrige uke, så vi skal ikke gjenta annet her enn at dette er er en merkevare som du kommer til å ha glede av sommer som vinter, ute og inne!

BEDD

Fine Design selger Bedd plantekasser i ulike varianter

BEDD suste inn som en kundefavoritt i fjor og i år selger vi enda mer av disse smarte og stilige plantekassene. BEDD er norskprodusert og leveres i deler som du setter sammen selv. Dette gjør at de er lette å tilpasse ulike typer uterom. Lett å bygge og lett å tilpasse. Vi presenterte BEDD i en bloggartikkel i fjor – der får du svar på noen ofte stilte spørsmål om denne supre plantekassa. 

Ekspertene kommer til Fine Design – og du er også invitert!

Velkommen til Fine Design på Fornebu lørdag 8/6-2019! Da får vi nemlig besøk fra Gartner-Tom fra BEDD som skal demonstrere hvordan du bruker og setter sammen plantekassene på smartest mulig måte. Befinner du deg i en annen del av landet og går glipp av denne happeningen, kan vi anbefale BEDDs monteringsvideoer på YouTube. Og du må gjerne kontakte oss om det er noe du lurer på i forbindelse med BEDD eller andre varer. Vi har hørt rykter om at det også vil bli demonstrasjon av OFYR på lørdag, så vi anbefaler at du tar turen ut til Fornebu.

 

Abonner på nyhetsbrevet vårt

* fylles i