Fleksible moduler

Utesofa

Moduler
Rottingmøbler
Hagemøbler Fine Design

Fine Design selger mange ulike typer utesofaer. Vi har både sofagrupper som er satt i sammen i ferdige pakker, men det vi selger mest av er moduler som du kan sette sammen akkurat slik du ønsker. Rett og slett bygge din egne unike utesofa. Av materialer så har vi aluminium og rotting, fordi dette er perfekt for det norske klimaet – og de som ikke er så glad i mye vedlikehold. Det er bedre å nyte de fine dagene i hagemøblene enn å pusse/beise/male dem….

Hos oss finner du moduler som du kan sette i sammen til en stor loungesofa, en liten hjørnesofa eller kanskje du liker bedre å ha to tresetere ovenfor hverandre? Kun fantasien setter grenser for mulighetene.

Vi satser mest på hvit og sort aluminium og grå værbitt rotting, fordi dette er klassisk og vil vare i mange år fremover. Derimot har vi mange ulike motefarger på puter og tilbehør. Vi hjelper deg gjerne til å sette i sammen noe som passer hos deg. Ta gjerne med deg bilde av uteplassen din og en tegning med mål på, så kan vi sammen finne noe som passer perfekt hos deg.

Enkelte kunder har stor plass og kjøper både sofagruppe og spisegruppe til uteplassen sin, men til de som ønsker å velge en ting så anbefaler vi sofagruppe. Om du ønsker å spise i gruppen, så har vi varianter med «mellomhøye» bord eller bord som du kan heve akkurat når du spiser.

Se våre sofagrupper her.

FINE DESIGN, DESIGNSOFA, HAGEMØBLER, UTEMØBLER