Hagemøbler SALG

Hagemøbler til stranden

Møblene du finner hos Fine Design passer perfekt inn på steder som for eksempel stranda. De fleste hagemøblene våre er produsert i aluminium og vil derfor ikke ruste. Perfekt til områder med vann! 

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Strandmøbler skal være komfortable og moderne. Derfor har vi samlet sammen flere hagemøbler her, som vi mener passer perfekt inn ved stranden.  

 

Den perfekte sommerdagen må inneholde sol, varme, is og bading. Det er ingenting som kan måle seg med å slappe av på en solseng, løpe ut i vannet, komme opp igjen, legge seg ned og bare nyte sommerdagen. Ved siden av solsengen har du kanskje et lekkert bord der det står litt kald drikke og frisk frukt. Med møbler fra oss kan du enkelt skape din egen ”stranddrøm”. Uansett om du ønsker solsenger, en spisegruppe eller en stor sofa. Våre møbler er også perfekte på stranden.

Møbler som tåler “alt”

En viktig ting å tenke på når man møblerer stranden, er de ekstreme forholdene møblene utsettes for. På stranden er det som regel både saltvann, solkrem, is og svette – og det er masse sand. En vil jo helst ikke flytte møblene fram og tilbake hele tiden, når en ønsker å tilbringe mest mulig tid på stranden. Da er det perfekt med hagemøbler i aluminium eller rotting. De fleste møblene vi selger er laget i aluminium. Dette vil si at de ikke ruster og kan stå ute i all slags vær. Er det sol? Ikke noe problem. Regner det? Det går bra! Snør det? Heller ikke noe problem. Rottingmøblene våre passer perfekt til stranden. De er kraftige, komfortable, UV-behandlet, slik at de tåler solen best mulig, de har innvendig aluminiumsramme og de kan ”bygges” etter eget ønske.

Møblene fra det norske merket Sundays egner seg også godt til stranden. De er produsert i aluminium og ruster ikke. Sundays produserer også sine egne puter, de er slitesterke og enkle å rengjøre. Spis is, søl solkrem, ta deg et bad. Når dagen er over, kan du spyle dem raskt med en hageslange, og så er de tørre få minutter.

Ingen bekymringer

Du skal kunne kjøpe alt du trenger til stranden her hos oss. Det er ingen grunn til at du skal måtte bekymre deg for noe som helst, bortsett fra å velge hvilke farger du liker best. Få møblene levert hjem til deg, sett dem opp der du ønsker, så kan du bare nyte sommeren videre.

Vi har mange års erfaring med salg av hagemøbler, og vet godt hva som skal til for at du skal bli fornøyd med varene du kjøper. Alle merkene vi fører, er av høy kvalitet og ser bra ut. Hvis du ønsker å teste komforten og oppleve produktene våre, kan du gjerne ta turen innom en av våre to butikker.