Hagemøbler til brygga

 Her har vi samlet mange av våre produkter som du trygt kan sette på brygga – disse møblene tåler både sol og regn. Fine Design har blant annet møbler til brygga i aluminium, rotting og betong.

Hagemøbler SALG
Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Her i Norge er det begrenset hvor mange varme sommerdager vi har, derfor er det desto viktigere å ta vare på de dagene vi får. Her finner du produkter som passer perfekt på brygga!

 

Se for deg en knallrød solnedgang. Bølgene skvulper forsiktig. Båten ligger trygt fortøyd inntil brygga, og du ligger i en deilig Frame solseng fra det norske merket Sundays. Temperaturen synker, så du tenner opp i gasspeisen. Da kan du sitte ute og nyte sommerkvelden enda lenger. Vil du invitere venner og familie på sjømatfest? Hvorfor ikke spise lunsj på brygga? Med møbler fra oss, kan du gjøre nettopp dette. Nyt sommeren, nyt vannet og nyt møblene dine.

Møbler som må tåle vann

At møbler som skal stå på brygga må tåle vann, er en selvfølge. De fleste hagemøbler vi fører er laget i aluminium og tåler Ikke bare regnvann, men også saltvann. Samtidig er mange av putene også designet for å tåle vann. Putene til solsengene fra Sundays kan du sprute ned med vann, vente noen minutter, og så er de tørre og fine igjen. Solsengene har behagelige puter som du spyler rene hvis de blir skitne. Det blir vel ikke enklere enn det?

Det finnes utrolig mange løsninger man kan velge til en brygge, alt avhengig av hva du ønsker og har plass til. Hva med en deilig sofa du kan kaste seg ned i etter en lang dag? Hos Fine Design finner du mange sofaer i rotting som er helt perfekte til brygga. Rottingmøblene våre er UV-behandlet for å redusere solbleking, og innvendige rammer og ben er laget i aluminium. Det vil si at møblene ikke blekes av sola, de ruster ikke og de kan fint stå ute hele året. De tåler frost, men hvis rottingmøblene ikke brukes på vinteren, anbefales det at de dekkes til.

Aktive dager – aktive møbler

Sene sommerkvelder tilbringes gjerne på en koselig brygge. Men det er ikke bare på kvelden brygga brukes. På dagtid er det gjerne unger som bader, og venner og familie som koser seg. En brygge skal brukes, og med gode møbelløsninger, tilrettelegger man for nettopp dette. Fine Design har alt du måtte trenge av møbler til brygga, uansett om det er  sofa, spisegruppe eller solsenger. Her hos oss finner du produkter som gjør det lettere å nyte sommeren. En god gasspeis gjør at du holder varmen, selv om sola går ned. Med en stor parasoll lager du skyggefulle avslapningssoner på en varm dag.

Eller kanskje du trenger noen lekre plantekasser fra det norske merket BEDD? Disse kassene er laget for å enkelt kunne dyrke i system på terrasser, balkonger eller i hagen. Sett noen plantekasser på brygga, så får du også deilig duft og fine farger helt ned til vannkanten.

Det er om å gjøre å møblere brygga slik at den blir brukt hver eneste dag, så mye som mulig. Det er en grunn til at det er skrevet sanger om hvor idyllisk det kan være å sitte nede ved vannet en fin sommerdag