Hagemøbler til bassenget

Det er viktig at hagemøbler som skal stå ved bassenget tåler vann. Våre hagemøbler ruster ikke, og passer perfekt inn ved ethvert basseng. Disse hagemøblene er moderne og så og si vedlikeholdsfrie.

Hagemøbler SALG
Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Nyt sommervarmen ved bassengkanten, med våre solide hagemøbler som tåler vann.

 

Sliten etter dagens svømmeøkt? Har du bare lyst til å slenge deg ned på solsenga og nyte sommervarmen. Det er helt til du innser at du har glemt håndkleet inne. Du har jo ikke lyst til å ødelegge putene på solsenga med solkrem og klorvann. Men hvis du kjøper hagemøbler fra oss trenger du ikke bekymre deg for det! Mange av møblene vi selger produseres i aluminium, og tåler godt å stå ute i regnvær eller bli utsatt for klorvann. Kjøper du møbler fra det norske merket Sundays, kan du være trygg på at putene også er i høy kvalitet. Disse putene kan tåle både solkrem, klorvann og is. Det er bare å ta hageslangen og spyle dem rene. Etterpå tar det kun få minutter i sola før de er helt tørre igjen.

Møbler du «glemmer»

Det høres kanskje rart ut, men det beste du kan gjøre, er å kjøpe møbler du «glemmer». Først finner du hagemøblene du har sett etter. Du forelsker deg i designet, i følelsen de gir deg. Du får møblene levert hjem og setter dem på plass. Etter dette trenger du ikke bekymre deg. Du kan bare nyte livet uten å tenke på hva utemøblene tåler.

Fine Design selger møbler fra blant annet Gardenart og Sundays. Dette er to meget erfarne produsenter av hagemøbler som begge bruker aluminium i møblene sine. Dette vil si at utemøblene ikke ruster og tåler en typisk norsk sommer. Putene som følger med møblene fra Sundays, har den egenskapen at regnvann og annet søl renner rett av putene. Hvis vann tilfeldigvis finner veien inn i puta, renner det bare rett igjennom. Det gjør at putene tørker fort og tåler å bli glemt ute når det kommer en regnbyge.

Møbler til bassenget

En ting er å skulle møblere en terrasse, men når man også skal ha møbler som kan stå ved siden av et basseng, da dukker det ofte opp noen spørsmål. Kan jeg bruke alle slags møbler? Kommer de til å ruste? Tåler møblene og putene klorvann? Handler du møbler her hos oss, trenger du ikke bekymre deg. De aller fleste møblene vi selger er laget i aluminium og tåler fint å stå ute i all slags vær. Vi selger også flotte rottingmøbler som fint kan stå ute i både sol, regn og snø.

Vi er en nettbutikk som også har to flotte utsalg, ett på Høvik og ett i Sandnes. Ta turen innom oss hvis du ønsker å prøve møblene før du bestiller. Etter kan du bestille levering hjem, til hytta eller dit du ønsker. Er det noe du lurer på, kan du bare ta kontakt med oss. Vi vil hjelpe deg så godt vi kan.