Noen produkter kan være vanskelige å plassere inn i enkelte kategorier, derfor har vi også laget en tilbehør-side. Her har vi puttet inn litt forskjellige produkter som ikke passer inn overalt. Her finner du blant annet putekasser, lagringstrekk, pynteputer og saueskinn.

– Putekasser – Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme.
– Lagringstrekk – Ulike størrelser som passer de fleste hagemøbel kombinasjonene vi har. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen og osv.
– Saueskinn – Myke, gode og lekre saueskinn.
– Pynteputer – Vi har et stort utvalg i pynteputer i mange forskjellig fine farger. De kan ta igjen fargene du har inne i huset/leiligheten din og bidra til å få din egen stil til å skinne.

Viser 1–9 av 67 resultater

BETONG SKAMMEL/BORD GRÅ 35×35 cm

kr990.00

Betong skammel/bord Vekt 18 kg. Størrelse: Lengde 35 cm, bredde 35 cm, høyde 46 cm Kan brukes innendørs og utendørs Se artikkel 100021 for pute som passer til

BETONGBENK 160cm

kr5,990.00

Betongbenk Størrelse: Lengde 160 cm x bredde 35 cm x høyde 47 cm Kan brukes innendørs og utendørs Pute, artikkel 100021, passer til dette produktet

Fine Design har en del produkter som vi har puttet i kategorien diverse/tilbehør.

* Putekasser i rotting og aluminium finner du her. Disse er supre til å lagre puter i, men kan også brukes som et avlastningsbord eller til oppbevaring av ting du ikke ønsker å ha fremme.
* Vi har lagringstrekk i ulike størrelser som passer de fleste hagemøbel kombinasjonene vi har. De skjermer enkelt og greit utemøblene dine for nedbør, fugleskitt, pollen og osv.
* Saueskinn finnes også i denne kategorien.
* Vi har et stort utvalg i pynteputer i mange forskjellig fine farger. De kan ta igjen fargene du har inne i huset/leiligheten din, bidra til en koselig, moderne, klassisk – eller rett og slett den stemningen du ønsker å ha. Vi hjelper deg gjerne med valget.