Pynt til hagen din

Etter at du har montert opp den nye hagesofaen din, er det viktig å huske på de små tingene også! Hos Fine Design finner du masse hagepynt som gjør hagen din helt komplett.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Husk at det er med detaljene du kan gjøre uteplassen din til din egen uteplass. Et sted hvor du virkelig føler deg hjemme, et sted du kan kose deg!  

 

Selvsagt er det viktig å tenke stort når man skal møblere en hage. Hvor skal man ha loungesofaen? Hvor bør grillen stå? Trenger man en spisegruppe? Men mange glemmer de små detaljene. Det er de små, men viktige detaljene som får en fin hage til å bli en perfekt hage. Her har vi samlet forskjellige produkter som hjelper deg å sette ”prikken over i-en” i hagen din. Kanskje er det et lekkert serveringsbrett fra Sundays du trenger? Bruk denne siden som en inspirasjonskilde, og kanskje finner du de små tingene du trenger for å skape en perfekt hage?

Ikke undervurder detaljene

Alle som elsker design og interiør, vet at mye ligger i detaljene. Sofaen er i boks, spisegruppen er plassert og utekjøkkenet er på plass. Nå begynner den morsomme jobben. Hva med noen varme og behagelige pledd, en lekker puff eller noen vakre hagelykter? Eller kanskje puter i friske valører, som både er komfortable og gir farge til stoler og sofa? Det er i de små detaljene man viser hvem man er.

Se for deg at du kommer hjem etter jobb, sola er på vei ned og du ser at blomstene dine hadde trengt litt vann. Orker du å gå ned i mørket og vanne de? Hva hvis du på forhånd hadde forsikret deg om at det var sittegrupper der nede som var godt belyst? Hvor gasspeisen din står klar, og med et enkelt tastetrykk blir det varmt. Uansett hvordan du ønsker å pynte hagen, terrassen eller andre uteområder, kan du finne noe som passer inn her hos oss.

Trykk her for å se hagemøbler