Solsenger man enkelt kan flytte på

Disse solsengene med hjul er perfekte å ha hvis du ønsker å flytte solsengen rundt etter solen, eller hvis man har litt lite plass.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Solsengene er produsert i aluminium, noe som gjør at de aldri kommer til å ruste. Perfekt for norsk sommervær!

 

Noen flytter solsengen rundt i hagen etter solen, andre ønsker å utnytte en liten terrasse på best mulig måte. Da kan solsengen fra Gardenart være et godt alternativ. Den er litt mindre og kompakt og har hjul på to ben, slik at den kan enkelt kan flyttes på. Man får også med behagelig pute og armlener. Solsengene fra Gardenart er produsert i aluminium og kan stå ute i sol og regn uten å ruste.

Ligge eller sitte?

Liker du å ligge en klassisk solseng, kan du vurdere å skaffe deg en deilig seng fra det norske merket Sundays. Solsengene har et stilrent design og finnes i flere farger. De er laget i rustfri aluminium – skapt av nordmenn for det norske været. Det samme er majoriteten av hagemøblene våre.

Et alternativ til solsengen, er beanbagen fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, og er designet for det moderne markedet. En beanbag er behagelig å sitte i, tåler fuktighet og er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ditt ikke er altfor stort, kan det være praktisk med møbler som har flere bruksområder. Tro oss hos Fine Design, hvis du får yngre gjester, blir det kamp om plassen i beanbagen!