Solsenger man enkelt kan flytte på.

Disse solsengene med hjul er perfekte å ha hvis du ønsker å flytte solsengen rundt etter solen, eller hvis man kanskje har litt lite plass. Disse solsengene er også produsert i aluminium, noe som gjør at de kommer aldri til å ruste. Perfekt for en norsk sommer med alt fra hagl til tørke.

Noen flytter solsengen rundt i hagen etter solen, andre ønsker å utnytte en liten terrasse på best mulig måte. Da kan solsengen fra Gardenart være et godt alternativ. Den er litt mindre og kompakt og har hjul på to ben, slik at den kan enkelt kan flyttes på. Man får også med behagelig pute og armlener. Solsengene fra Gardenart er produsert i aluminium og kan stå ute i sol og regn uten å ruste.

Viser alle 2 resultater

Gardenart Solseng I Sort Aluminium Med Hjul Og Armlener (100527sort) Hagemøbler og utemøbler - Fine design

GARDENART SOLSENG I SORT ALUMINIUM MED HJUL OG ARMLENER (100527SORT)

kr3,990.00

Solseng med hjul og armlener. Enkel å flytte på.

100527SORT

Miami Hedona Solseng Med Hjul (lfm2787) Hagemøbler og utemøbler - Fine designLfm-2787-8917-miami_onyx_1_2019_72dpi Hagemøbler og utemøbler - Fine design

MIAMI HEDONA SOLSENG MED HJUL (LFM2787)

kr5,540.00

Flott solseng med hjul. Ramme i galvanisert stål med varmebehandlet og forseglet lakk. Tekstilet er i polyester. Det er flekkbestandig, enkelt renhold, UV behandlet og vannavstøtende.
Mål: 199x77x32 cm.

LFM2787

Ligge eller sitte?

Liker du å ligge en klassisk solseng, kan du vurdere å skaffe deg en deilig seng fra det norske merket Sundays. Solsengene har et stilrent design og finnes i flere farger. De er laget i rustfri aluminium – skapt av nordmenn for det norske været. Det samme er majoriteten av hagemøblene våre.

Et alternativ til solsengen, er beanbagen fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, og er designet for det moderne markedet. En beanbag er behagelig å sitte i, tåler fuktighet og er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ditt ikke er altfor stort, kan det være praktisk med møbler som har flere bruksområder. Tro oss hos Fine Design, hvis du får yngre gjester, blir det kamp om plassen i beanbagen!