Hvordan liker du å sole deg? Foretrekker du å ligge på magen eller ryggen? Trenger du puter? Kanskje du liker å sitte med solsengryggen mer oppreist? Uansett behov, Fine Design har en solseng til deg. Noen av solsengene er lette og kan enkelt flyttes. Det kan være greit hvis du for eksempel har trær i hagen som skygger for sola. Vi har også kraftigere, mer robuste solsenger. Mange bruker solsengen som ekstra sitteplass når det kommer mange gjester. Da kan det være praktisk med en stødig variant som ikke tipper når man setter seg.

Viser 1–15 av 25 resultater

1018-miljø Hagemøbler og utemøbler - Fine design1018 Hagemøbler og utemøbler - Fine design

Felix Lounger Sekkestol – TRIMM (1018)

kr4,250.00

Produktet er en stabil og solid «bønnebag». Med sitt stilrene og enkle utrykk, passer den like godt i stua som på balkongen eller i hagen. Mål: Lengde 140 cm x Bredde 85 cm x Høyde 65 cm Materialet er coated canvas, Sunbrella Pluss. Et stoff som er svært slitesterkt og tåler både sol og regn. Innvendig er den fyllt med EPS kuler. Produktet kan enkelt vaskes med såpe og vann. Kan brukes både innendørs og utendørs.

1018

Ligge eller sitte?

Det er mye forskjellig man må tenke på når man skal kjøpe seg utemøbler. Selv om man kanskje ikke tror det er så mange valg når det gjelder en solseng, tar man feil. Hvis man liker å ligge i solsengen, kan man vurdere å skaffe seg en deilig solseng fra det norske merket Sundays. Disse solsengene er laget i aluminium og kommer aldri til å ruste. Rett og slett skapt av nordmenn, for det norske været.

Men hva hvis man heller vil ha en hvileplass som samtidig kan brukes hvis man ønsker å sole seg? Da kan man vurdere en stor beanbag fra det danske merket TRIMM. Dette er en moderne versjon av saccosekken, som nå er designet og skapt for det moderne markedet. En deilig beanbag som er behagelig å sitte i, tåler regn og dårlig vær og som er enkel å flytte på. Hvis uteområdet ikke er altfor stort, kan det være smart å ha møbler som kan brukes til flere ting. Tro oss, hvis du får yngre gjester og de ser denne beanbagen stående på terrassen, da blir det kamp om hvem som skal sitte der.

 

Følgende solseng varianter har vi:

  • Solseng i aluminium med trekk i texilene. Texilene er armert plastnett som er luftig og behagelig.
  • Solseng i aluminium med et lag av tynt hurtig tørkende skumgummi mellom trekkene i texilene.
  • Solseng i aluminium og infinitree. Infinitree er laget av plastråstoff og godt egnet til utendørsbruk. Sengene har en skumgummipute på 5cm med Sunfiber trekk
  • Solsenger i rotting med 10cm tykke puter. Solsengene har innvendige rammer i aluminium. Vår rotting kvalitet er UV beskyttet.
  • Alle våre solsenger tåler vinterlagring utendørs, men vi anbefaler ikke at de står uten tildekking. Putene bør lagres innendørs.
  • Lette solstoler som du kan justere ryggen på – perfekt også til stranden.
  • En eksklusiv dobbelsolseng. Denne finnes i hvit- og sort aluminium. Det er mulig å justere begge ryggene uavhengig av hverandre. Denne modellen leveres også med pute som følger med. Begrenset antall!