Puter/Pledd

Viser alle 26 resultater

Puter og pledd i alle farger

Med gode puter og pledd kan man virkelig sette sitt eget preg på uteplassen. Her kan du matche med farger og design, og skape en sitteplass som er akkurat slik du ønsker.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Når man har kjøpt seg en ny utesofa, er den ganske upersonlig. Men med masse puter, gode pledd og litt kjærlighet, så kan du selv sette ditt helt eget preg på sofaen!

Pledd og puter

En ting er å sette seg ned i en deilig sofa kjøpt hos Fine Design. Noe enda bedre er å sette seg ned i en deilig sofa kjøpt hos Fine Design, full av deilige puter! Har du først kjøpt nye hagemøbler til terrassen, forventer du at de skal være komfortable. Aller helst så deilige at du ikke ønsker å reise seg opp igjen på minst et par timer. Den følelsen får du med alle våre møbler, men hvorfor ikke understreke den? Kjøper du med noen myke, deilige puter, blir sofaen eller sittegruppen din enda mer komfortabel. Du kan velge blant lekre puter i mange forskjellige farger og kvaliteter – de vil garantert gi uteområdet ditt særpreg.

Vi har et stort utvalg puter og pledd, i mange farger og fasonger. Her finner du garantert noe som passer deg og din stil. Er du på jakt etter et deilig pledd til de litt kalde sommerkveldene? Eller ønsker du å ”fargelegge” en grå sofa med puter? Vi har behagelige pledd som pynter opp og varmer sommer, som vinter. Hos oss finner du også puter i velour, i bomullsstrikk, i vannavstøtende materiale og puter som matcher sofatekstilene i sortimentet vårt.

Ta turen innom Fine Design for å se, kjenne og føle produktene våre selv. Vet du allerede hva du er på jakt etter? Da kan du også kjøpe direkte her på nettsiden vår. Vi er Norges største leverandør av hagemøbler, og hos oss får du selvsagt full garanti på handelen.

 

Trykk her for å se hagemøbler