Klassiske hagemøbler

Våre rottingmøbler kan se ut som de gode, gamle, klassiske hagemøblene man alltid fant rundt omkring i landet. Men disse er en ny og oppgradert utgave av de møblene. Disse rottingmøblene har en aluminiumsramme, som gjør at den ikke ruster. Samtidig er materialet som er benyttet en spesiell type plast som gjør at disse rottingmøblene tåler å bli brukt år etter år.

Hagemøbler og utemøbler fra Fine Design

Veldig mange liker den minimalistiske stilen man får med aluminiumsmøbler, en stil som passer inn hos veldig mange. Det finnes mange fordeler ved aluminiumsmøblene, men for dem som ønsker et varmere uttrykk, kan rottingmøblene våre være helt perfekte. Dette er kraftige møbler som er som skapt for det norske været. Rottingmøblene vi selger inneholder polyetylen, en plasttype som er naturtro, sterk og fleksibel. Det gjør at de tåler en varm sommer, og de kan stå ute om vinteren. De innvendige rammene produseres i aluminium, så her kan man være sikker på at det er ingenting som kommer til å ruste.

Rottingmøbler – ”gammeldags”?

Tidligere kom rottingmøbler flatpakket og du måtte montere dem selv. Det bidro ofte til at stabiliteten til møblene ble dårligere fordi man ikke fikk strammet skruer og hengsler godt nok. Samtidig var kvaliteten på hagemøbler i rotting varierende.

Fine Design selger rottingmøbler som vi garanterer er av høy kvalitet. Møblene består av plast som tåler å bli brukt i mange år, gjennom ulike årstider, uten å bli ødelagt. I tillegg kommer alle rottingmøblene hos Fine Design ferdig montert. På den måten vet vi at møblene vi selger vil vare lenge. Rottingmøblene er så og si vedlikeholdsfrie. Vi anbefaler kun å tørke over dem med litt såpevann i ny og ne.

Stort utvalg

Vi har et godt utvalg av rottingmøbler, her kan du garantert finne noe som passer deg og ditt hjem. Hos Fine Design har vi flere forskjellige sittegrupper, solsenger, stoler og putekasser, alle i rotting. Ønsker du en stor og deilig rottingsofa med plass til hele familien? Eller kanskje en deilig sofa med sjeselong? Uansett hva du er på jakt etter, er sjansen stor for at vi har noe du vil like.

Ønsker du å “bygge din egen” sittegruppe i rotting? Det kan du gjøre hos oss. Vi tar som regel utgangspunkt i en flott hjørnesofa, og fra den kan vi bygge oss videre med forskjellige moduler. Ønsker du den lengre? Kanskje du heller vil ha en u-sofa? Her er det bare å måle opp den tilgjengelige plassen du har på verandaen og bygge den ultimate sittegruppen i rotting. Enkel å holde vedlike, tåler regn, snø og sol, og den kommer til å holde seg fin i mange år.