Veldig mange liker den litt minimalistiske stilen man får med aluminiumsmøbler, og den stilen passer inn hos veldig mange. Det finnes mange fordeler ved aluminiumsmøblene, men for de som har en annen stil kan rottingmøblene våre være helt perfekte. Dette er kraftige møbler som er som skapt for det norske været. Rottingmøblene vi selger består av polyetylen, en plasttype som er naturtro, sterk og fleksibel. Det gjør at de fint tåler både en varm sommer, men også å stå ute om vinteren. De innvendige rammene produseres også i aluminium, så her kan man være sikker på at det er ingenting som kommer til å ruste.

Viser alle 6 resultater

HJØRNESOFA GRÅ RUND STOR ROTTING

kr14,990.00

Hjørnesofa bestående av to tosetere, hjørne og bord med glassplate. Mål hjørnesofa: lengde 240 cm x bredde 240 cm x høyde 64 cm Mål bord: lengde 70 cm x bredde 70 cm x høyde 32 cm Dette settet er modulbasert og kan kombineres med ekstra moduler med artikkelnummer 300150-300154. Denne sofaen kan altså bli lengre begge veier. Dette produktet er produsert i en ren plastblanding som heter polyethylen. Rottingen er uv-behandlet for å redusere bleking pga. sollys. Innvendige rammer og ben er produsert i aluminium. Dette gjør produktene vedlikeholdsfrie og motstandsdyktige for det krevende skandinaviske klimaet. Møblene er håndlagde og ferdig montert fra fabrikken. Putetrekkene er produsert i impregnert polyester og kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Møblene leveres med kalkgrå puter som standard. Dette er et miljøvennlig produkt som kan resirkuleres 100 %. Møblene tåler frost og kan stå utendørs hele året. Om de ikke benyttes vinterstid, anbefaler vi å dekke dem til med en presenning, se artikkel 600151. Les mer om rottingmøbler her

STOR UTESOFA I GRÅ VÆRBITT STOR RUND ROTTING

kr22,990.00

Stor sofagruppe i rotting som inneholder: 1 stk. treseter, bredde 192 cm x dybde 85 cm x høyde 68 cm. 1 stk. toseter, bredde 148,5 cm x dybde 85 cm x høyde 68 cm. 2 stk. stoler, bredde 89 cm x dybde 85 cm x høyde 68 cm. 1 stk. puff, bredde 60 cm x dybde 60 cm x høyde 32cm. 1 stk. bord med herdet glassplate, bredde 120 cm x dybde 65 cm x høyde 35 cm. Setehøyde 33 cm + putetykkelse 12 cm. Armlene er 15 cm brede. Rottingen er rund, 5 mm diamenter. Dette produktet er produsert i en ren plastblanding som heter polyethylen. Rottingen er uv-behandlet for å redusere bleking pga. sollys. Innvendige rammer og ben er produsert i aluminium. Dette gjør produktene vedlikeholdsfrie og motstandsdyktige for det krevende skandinaviske klimaet. Møblene er håndlagde og ferdig montert fra fabrikken. Putetrekkene er produsert i impregnert polyester og kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Dette er et miljøvennlig produkt som kan resirkuleres 100 %. Møblene tåler frost og kan stå utendørs hele året. Om de ikke benyttes vinterstid, anbefaler vi å dekke dem til med en presenning, se artikkel 600151.

STOR UTESOFA MED SJESELONG I GRÅ VÆRBITT RUND ROTTING.

kr22,990.00

Stor sofagruppe med sjeselong (moduler som settes i sammen) For deg som ønsker en fleksibel løsning med plass til mange. Sett forfra: Venstre side 240 cm, bak 390 cm, høyre side 165 cm bord 120x70x35 cm sittehøyde 32 cm Kan også gjøres rektangulær: 315x315x165 cm Det er også en god ide å bruke midtmodulen på 75 cm bredde som en stol. Dette produktet er produsert i en ren plastblanding som heter polyethylen. Rottingen er uv-behandlet for å redusere bleking pga. sollys. Innvendige rammer og ben er produsert i aluminium. Dette gjør produktene vedlikeholdsfrie og motstandsdyktige for det krevende skandinaviske klimaet. Møblene er håndlagde og ferdig montert fra fabrikken. Putetrekkene er produsert i impregnert polyester og kan vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Dette er et miljøvennlig produkt som kan resirkuleres 100 %. Møblene tåler frost og kan stå utendørs hele året. Les mer om rottingmøbler her

Rottingmøbler – gammeldags?

Veldig mange sammenligner rottingmøbler med noe som er gammeldags. Noe man så mye av tidligere, men som ikke er så vanlig nå lenger. Tidligere kom ofte alle rottingmøbler flatpakket, noe som gjorde at du selv måtte sette alt sammen. Det gjør at kvaliteten på møblene drastisk synker. Man får ikke strammet skruer og hengsler like bra som på en fabrikk. Samtidig var kvaliteten på rottingmøblene varierende.

Det er også grunnen til at vi har valgt å kun selge rottingmøbler som vi vet er av høy kvalitet. Vi velger kun plast som tåler å bli brukt i mange år, og i mange årstider, uten å bli ødelagt. I tillegg er alle rottingmøblene vi selger ferdig montert. På den måten vet vi at møblene vi selger ikke kommer til å bli ødelagt av været eller ved vanlig bruk. Det som også er perfekt er at rottingmøblene er så og si vedlikeholdsfrie. Det eneste du trenger å passe på er å gå over de kjapt med litt såpevann i ny og ne.

Stort utvalg

Vi har et godt utvalg av rottingmøbler, her kan du garantert finne noe som passer deg og ditt hjem. Vi har flere forskjellige sittegrupper, solsenger, stoler og putekasser, alle i rotting. Ønsker du en stor og deilig rottingsofa med plass til hele familien? Eller kanskje en deilig sofa med sjeleslong? Uansett hva du er på jakt etter, er sjansen stor for at vi har noe til deg.

Ønsker du å “bygge din egen” sittegruppe i rotting? Det kan du fint gjøre hos oss. Vi pleier ofte å ta utgangspunkt i en flott hjørnesofa, og fra den kan vi bygge oss videre med forskjellige moduler. Ønsker du den lengre i en, eller begge, veier? Kanskje du heller vil ha en u-sofa? Her er det bare å måle opp den tilgjengelige plassen du har på verandaen din, og bygg din ultimate sittegruppe i rotting. Enkelt å holde vedlike, tåler regn, snø og sol, og kommer til å holde seg fin i mange år.