Skap din perfekte drømmehage

Vi i Fine Design vet hvor mye tid mange nordmenn bruker i hagen sin. Derfor leverer vi hagemøbler og andre produkter som passer perfekt i din hage. Plantekasse som du kan bygge som du selv ønsker kan du plante noen deilige urter eller fine blomster i. De tåler fint å stå ute om vinteren, så de kan pynte opp hele året rundt.

Trenger du hjelp til å bygge en drømmehage? Vi har lang erfaring og bistår gjerne i denne prosessen.

Fine Design leverer unike hagemøbler og personlig service. Uterommet blir stadig viktigere for folk. Vi er en nasjon som rett og slett stortrives ute, og er flinke til å tilpasse oss det norske klimaet. Mange ønsker derfor å ha det like fint ute som inne.

Fine Design hjelper deg gjerne med å gjøre uteplassen din til akkurat det stedet du drømmer om – enten om du har en stor hage eller en liten terrasse, eller motsatt – en liten hage og stor terrasse. Kombinasjonen av våre unike hagemøbler og vår personlige service er uslåelig, og ønsker alle velkommen til å oppleve akkurat dette. Hos oss er ingen kunde for liten og ingen for stor!

Trykk her for å se hagemøbler

Fine Design har delt inn hagemøblene i produktkategorier, og du kan se vårt utvalg i menyen:
Utesofa, hagebord og spisegrupper, hagestoler, solsenger, modulsett osv.

Vi har et bredt utvalg i betongmøbler som kan brukes både innendørs og utendørs. Betongmøbler gir et industrielt uttrykk, og kan være med på å gjøre uteplassen din mer personlig.

Fine Design er stolt forhandler av BeefEater gassgriller fra Australia. Vi har et godt utvalg av utekjøkken og griller for den designbevisste kunden. Det er ikke tilfeldig at arkitekter og interiørkonsulenter velger akkurat BeefEater til sine kunder.

Vår leverandør Gardenart har et stort utvalg av aluminiumsmøbler. Her kan du finne sofagruppe, spisegruppe og solsenger som matcher – helt vedlikeholdsfrie. Er det ikke deilig å tenke på at når solen endelig titter frem etter en lang vinter, så slipper du i hvertfall pussing, maling og beising. (Aluminium ruster IKKE!)

Vi har flotte plantekasser fra det norske firmaet BEDD.

Fine Design holder til i gartneriet på Ramstadsletta 18, bygg 1, på Høvik. Våre hagemøbler lagres på vårt hovedlager i Svelvik, så det er kort leveringstid! Vi kan også frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du ganske enkelt kjøpe hagemøbler i lunsjen, og få dager etterpå sitte og spise middag i dem – hjemme i din egen hage.