Til hagen – Skap din perfekte drømmehage!

Vi i Fine Design vet hvor mye tid mange nordmenn bruker i hagen sin. Derfor har vi valgt å ta inn hagemøbler og andre produkter som passer perfekt inn i din hage. Trenger du hjelp til å bygge en drømmehage? Vi har lang erfaring og bistår deg gjerne i denne prosessen.

Hos oss finner du unike hagemøbler og personlig service. Uterommet blir viktigere og viktigere for folk. Vi er en nasjon som rett og slett liker å være ute, derfor tilpasser vi oss det klimaet vi har her i Norge. De fleste ønsker nå å ha det like fint ute som inne.

Fine Design vil gjerne hjelpe deg med å gjøre akkurat din uteplass slik du ønsker den – enten om du har en stor hage eller en liten terrasse, eller motsatt – en liten hage og stor terrasse.En kombinasjon mellom våre unike hagemøbler og vår personlige service håper vi du er nysgjerrig på. Vi ønsker deg velkommen til oss. Hos oss er ingen kunde for liten og ingen for stor!

Trykk her for å se hagemøbler

Med hagemøbler fra Fine Design er du sikret møbler av høy kvalitet! Vi har alt du drømmer om.

Fine Design har delt inn hagemøblene i produktkategorier, se vårt utvalg i menyen:
Utesofahagebord og spisegrupper, hagestolersolsenger, modulsett osv.

Vi har et bredt utvalg i betongmøbler som kan brukes både innendørs og utendørs. Betongmøbler gir et industrielt uttrykk, som kan være med på å gjøre uteplassen din mer personlig.

Fine Design er stolt forhandler av BeefEater gassgriller fra Australia. Vi har et utvalg i utekjøkken og griller for den design bevisste kunden. Vi er ganske sikker på at det ikke er tilfeldig at arkitekter og interiørkonsulenter velger akkurat BeefEater til sine kunder.

Vår leverandør, Gardenart, har et stort utvalg i aluminiumsmøbler. Her kan du finne sofagruppe, spisegruppe og solsenger som matcher. Helt vedlikeholdsfritt – er det ikke deilig å tenke på at når solen endelig titter frem etter en lang vinter slipper du i ihvertfall pussing og maling/beising. (Aluminium ruster IKKE!)

NYHET 2018 er plantekasser fra det norske firmaet BEDD.

Fine Design holder til i lokalene til Fornebu Indoor Golf Center,
Snarøyvn. 69, 1367 Snarøya. Vi ligger rett ovenfor det flotte kjøpesenteret, Fornebu S. Her har vi lager og butikk i samme bygning. På Fornebu kan du tilogmed få med deg hagemøblene hjem med en gang. Eller vi kan frakte dem hjem til deg med budbil for kr. 790,- i Oslo/Bærum. Hos oss kan du rett og slett kjøpe hagemøbler i lunsjen og spise middagen i dem hjemme i din egen hage få timer etterpå.