SALG HAGEMØBLER – SALG UTEMØBLER

Følg med på denne siden og gjør et kupp på utemøbler! Kvalitetsprodukter til ekstra lav pris. Se våre utvalgte hagemøbler på salg. Begrenset antall!

20 % PÅ SUNDAYS! VELKOMMEN TIL ÅPNINGSSALG

Velkommen til åpningsalget vårt på utvalgte Sundays Design-utemøbler. Salget pågår i alle butikker, inkludert nettbutikken, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. Dette er en fin tid å kjøpe Sundays på – Sundays’ utemøbler kan brukes utendørs hele vinteren – Vi har valgt ut 4 fine utesofasett fra norske Sundays Design, som vi gir deg 20 % avslag på. (Passer godt til de fargerike Frame-krakkene på banneret.)

Hagemøbler salg: OPPTIL 50 % RABATT

Hagemøbler SALG!

Her finner du hagemøbler til reduserte priser. Disse tilbudene gjelder til lageret er tomt – gjør et kupp på utemøbler!

SALG HAGEMØBLER – hos Fine Design

Vi ønsker å tilby unike hagemøbler i god design til bra priser hele sesongen – men har også tradisjonelt salg iblant. Det kan være kampanjer, dagstilbud eller rett og slett varer vi har kjøpt inn for mange av – og som vi reduserer prisen på. Tilbudene på denne siden gjelder til lageret er tomt. Se video om vårt konsept her

Utemøbler på tilbud! Stor salgskategori med hagemøbler på salg

Dette er siden for deg som er glad i nedsatte priser på utemøbler og tilbehør. Her har vi samlet produkter som av ulike grunner selges til salgspris. Noen ganger dreier det seg om utstillingsmøbler, andre ganger skyldes de nedsatte prisene at et utemøbel går ut av sortimentet, og en gang i blant at det har en liten, men umerkelig produksjonsfeil. 

Hagemøbler SALG – spar opptil 50 %

Her har du altså sjansen til å gjøre et kjempekupp på billige hagemøbler. Fine Design har fokus på kvalitet, komfort og holdbarhet, og derfor er ikke «billige hagemøbler» vårt fremste salgstriks. Men det utelukker ikke at du kan finne supertilbud her, med reduserte priser på flotte hagemøbler. Er du innom på rett tidspunkt, kan du faktisk spare inntil 50 % på en mengde kvalitetsmøbler på salg.

Norges beste utemøbler på tilbud hos Fine Design?

Om vi har de aller beste utemøblene? Vi synes det selv, i hvert fall! Mye tid og krefter er brukt på å plukke ut møbler som passer til vårt norske klima, og som tåler vind, regn, snø og sludd uten å falme. Forhåpentligvis har vi en knallsommer i anmarsj, og da er det smart å være tidlig ute og benytte muligheten til å innlede en fantastisk utemøbel-sesong med et aldri så lite hagemøbelkupp. Noen av fjorårets modeller skal ut, kanskje skifter vi utstillingsmodeller osv., og det betyr at du kan gjøre svært gode kjøp av hagemøbler på salg. Mye av det som befinner seg på lageret skal ut, og vi vil gjerne invitere deg til å hjelpe oss med å få bedre lagerplass. 

Velkommen til salg på hagemøbler hos Fine Design.

Forbered deg på en lang og god sommer – gjør et kupp på billige hagemøbler

Når det er storsalg hos oss kan du få tak i utemøbler av høy kvalitet til utrolig lave priser. I perioder byr vi på mellom 20 % og 50 % rabatt på hagebord, hagestoler og andre hagemøbler. Vi har et godt utvalg å by på – du finner både design-hagemøbler og et stort utvalg lekkert og praktisk tilbehør til hage, balkong, veranda og uteplass her.

Med hagemøbler fra Fine Design kan du også forlenge sommeren på uteplassen med flere måneder. Som tidligere nevnt: Utemøblene våre kan du gjerne bruke om vinteren og. De er nemlig designet og produsert for å takle det tøffe skandinaviske været.

Markedets flotteste hagemøbler – på salg!

Kanskje kan vi ikke skilte med markedets billigste utemøbler til enhver tid. Men selv synes vi i hvert fall at sortimentet vårt inneholder Norges fineste utemøbler. Det gjelder riktignok å kjenne sin besøkelsestid, for her på kampanjesiden kan det dukke opp uventede tilbud på utemøbler som vanligvis selges kun til fullpris.

Da får du det beste fra to verdener: Billige hagemøbler på tilbud – som du kommer til å ha glede av i flere tiår fremover. Tenk på det å handle hagemøbler på salg hos Fine Design som en investering i fremtiden. Kanskje leser du dette utenfor sesong, og tenker at nytt utebord, det får vente til sommeren. Ta likevel en rask titt på utvalget – har du flaks med timingen kan du spare tusenlapper på kvalitetshagemøbler. Samtidig er du trygg på at du i tillegg til kvalitet får ekstra god valuta for pengene. Handler du på salg hos oss, kan du spare store summer og samtidig få et unikt utemiljø.

Ny hagesofa eller uteseksjon?

På jakt etter deilige hagesofaer og uteseksjoner som du kan slange deg i – både i sommer og utover høsten, gjerne under et mykt og varmt teppe? Sett våre praktiske sofa-moduler sammen til en lekker fireseters sofa. Stødige, men lett flyttbare hagemøbler gjør at du kan ommøblere så ofte du vil, og flytte og endre hele uterommet etter behov og ønske. Gardenart er vår favoritt på dette området, og vi har modeller som passer til både små og store uteplasser. Det fine med modulsofaene er at man kan kjøpe akkurat så mange moduler som man trenger, og sette dem sammen slik at plassen utnyttes maksimalt.

Også for deg med liten plass

For liten plass, sier du? Ingen problem – i vårt sortiment finner du også møbler som er designet til å passe små forhold. Vi har for eksempel de nette, elegante møblene fra Lafuma Mobilier. Mange av stolene kan slås sammen – og du kan gjerne bruke dem inne også. Du finner blant annet unike hylleseksjoner, de fantastiske, vedfyrte OFYR-grillene både i store utgaver og i bordutgaver, Tenderflame-peis, flere ulike typer Gardenart to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium, eksklusive stoler bord og sofaer fra norske Sundays Design, mengder av flotte puffer og beanbags fra TRIMM og Fatboy, spisebord med gasspeis eller praktisk oppløft og unike hengestoler. Listen er lang! Her finner du oversikten over alle hagemøblene våre.

Hagemøbler salg – stadig nye produkter

Du kan kjøpe hagemøbler til sterkt reduserte hos oss hele året. Prisene endres hele tiden. Det er et begrenset antall produkter som legges ut, og i noen tilfeller finnes det bare ett eksemplar av gjeldende produkt under kategorien «Hagemøbler SALG». De beste tilbudene går raskt unna – så når du finner noe du liker, gjelder det å være «på hugget» og handle raskt. En del av de aller beste tilbudene på utemøbler får du bare tak i om du kommer til butikkene våre i Bærum eller i Sandnes. Der har vi restekroker med salgsprodukter som du ikke finner på nettsiden.

Det hender vi kjører kampanjer, har unike dagstilbud eller i noen tilfeller har kjøpt inn for mange varer i en produktkategori – da reduserer vi prisen i en begrenset periode. Du kan forresten også finne enkelte utstillingsmodeller under salgskategorien. Dette er møbler som har stått ute i butikkene våre, og som folk har prøvesittet. De er vanligvis like fine, men selges til en mye rimeligere pris, selvsagt. Og dersom det er noe feil på den, gir vi deg selvfølgelig nøyaktig beskjed om hva det gjelder.

Det betyr at du på denne salg-siden stadig vil kunne oppdage og finne nye «skatter» – og gjøre et kupp som gjør sommeren din perfekt.

Salg hos Fine Design kan by på mange overraskelser – både små og store!

En gasspeis kan gjøre det lunt og hyggelig på uteplassen i sommer – og ikke minst når dagene blir kortere utover høsten. Ser du etter solseng eller parasoll, så finner du kanskje også det blant våre hagemøbler på salg. Eller hva med en gassgrill? Vi har nevnt OFYR, grillen som er festens samlingspunkt, der alle kan være med å grille. Har du sett våre aluminiumsbord og eksklusive stoler? Er du på jakt etter to- eller tresetere i hvit eller sort aluminium? Vi har også noen unike hengestoler.

Salg på hagemøbler hos Fine Design – et lite skattkammer!

Du er også velkommen til et besøk i en av våre butikker – på Bærum i Oslo eller i Sandnes – for en hyggelig handel og lave priser på hagemøbler.

Hagemøbler salg – uten fordyrende mellomledd

Når det er hagemøbler på salg hos Fine Design, vil du ikke finne utemøbler til bunnpriser eller med enorme rabatter. Likevel vil det lønne seg å handle hos oss, fordi vi kjenner produktene vi selger svært godt. Prisene reflekterer kvaliteten på utemøblene. Vi selger direkte fra leverandør, uten fordyrende mellomledd. Dermed har vi mulighet til å tilby kvalitetsmøbler til overkommelige priser – også når vi ikke har salg på hagemøbler.

Er det lurt å kjøpe billige møbler?

Noen ganger opplever man at økonomien er stram, og at lommeboka er litt slunken. Da kan det være fristende å gå for de billigste alternativene. Man skriver inn «hagemøbler salg» i søkefeltet på Google, og ser bare på prisene. Men er alle rimelige kjøp, gode kjøp? Det er ikke alltid at det rimeligste alternativet er det billigste i lengden. Hva hvis du må kjøpe nye hagestoler hvert år, fordi trekkene på dem du kjøpte året før har revnet? Du kan oppleve at et tilsynelatende smart kjøp av billige hagemøbler var et kjøp som i realiteten ble dyrt. Hos Fine Design får du kun kvalitetsmøbler. Merket som vi virkelig ønsker å trekke frem, er Gardenart. Disse møblene har vært med oss i alle år, og blir stadig bedre. Gardenart-møblene er tilpasset norske forhold og norsk klima. De er bygget av rustfri aluminium og har vanntette Subrella putetrekk som ikke falmer i sterk sol, regn eller snø.

Kvalitet og hagemøbler på salg

En god investering i hagemøbler av høy kvalitet kan altså komme til å lønne seg i det lange løp. Hos Fine Design kan du kjøpe rimelige utemøbler når det er salg på hagemøbler – se på det som en investering i kvalitet og levetid.

Vi jobber kontinuerlig for å skaffe kvalitetsmøbler til overkommelige priser. Hagemøblene er godt utprøvd – og vil vare i mange år. De aller billigste hagemøblene finner du ikke hos oss, men vi garanterer at vi tilbyr lekre og praktiske utemøbler som vil vare i årevis.

Hagemøbler SALG!

Søk etter «hagemøbler salg» på nett neste gang du er på jakt etter noe spesielt til terrassen, så finner du oss. Vi har Norges beste hagemøbler. Salg har vi også, året igjennom. Restehjørnet i butikken i Bærum inneholder alltid noe spennende, så ta gjerne turen innom for å se hva ukens utvalgte er. Nedenfor finner du flere utvalgte hagemøbler som akkurat nå fås til en billig penge. Det er samme, gode kvalitet som alltid – bare litt billigere pris akkurat nå for den som følger med. Gardenart moderne utesofasett med tau, både midtdeler og stoler, i tillegg til Gardenarts hvite aluminiumssofa med grå puter er produkter du nå kan gjøre et kupp på. Velkommen!

Hagemøbler SALG! Håndplukkede produkter:

Hagemøbler salg

Her i salgskategorien finner du våre kvalitetsprodukter til nedsatt pris. Kom gjerne innom oss – Bærumsbutikken og Sandnesbutikken er åpne i sesongen, og nettbutikken er åpen hele året.

De fleste av våre hagemøbler er laget av aluminium, som gjør dem svært motstandsdyktige mot vær og vind og gjør at de kan brukes utendørs sommer som vinter.