Fine Design – hagemøbler.

Godt nytt år, vi jobber for fullt med ny nettside. Gleder oss til å viser dere resultatet i starten av mars.

Takk for i år og alle de flotte tilbakemeldingene vi har fått fra dere. Vi har nå stengt butikkene for denne sesongen. Velkommen til oss for en hyggelig handel i mars 2019. Vi kommer tilbake til hvilken dato vi åpner.

«Alle skal ha råd til god design».

hagemøbler fra Fine Design

På våre hjemmesider kan du se møblene, lese om oss, få tips og råd om bruk og vedlikehold – og selvfølgelig bestille på nett fra vårt sortiment. Enkelt og trygt, hele døgnet. Du kan også ta turen innom vår butikk på Fornebu, der vi har modellene utstilt. Sjekk våre åpningstider. Her kan du se, prøvesitte og kjenne på hagemøblene før du bestemmer deg. Vi hjelper deg gjerne med å finne hagemøbler som passer til akkurat din uteplass om det er en liten balkong eller stor terrasse – eller omvendt. Fine Design leverer over hele Norge med gunstige fraktavtaler, se leveringsvilkår

Fine Design er Norges største leverandør av hagemøbler. Vi har et stort utvalg av møbler i aluminium, rotting og betong. Våre designmøbler er kjent for god kvalitet og stilrent design. Vi importerer selv, så du kan kjøpe unike produkter hos oss som ikke alle andre har. I tillegg har vi gassgriller og utekjøkken fra BeefEater og utemøbler fra Sundays Design og plantekasser fra BEDD, som er 100 % norske. Vi har hagemøbler og griller på lager for rask levering. Eller du kan hente  selv hos oss på Fornebu.

Nyhetsbrev

VINN GAVEKORT PÅ kr. 1000.
Registrer din e-postadresse under for å få tilsendt inspirasjon, nyheter og tilbud fra Fine Design.
Sittegruppe hagemøbler Fine Design utesofa loungemøbler

Velkommen til en hyggelig hagemøbel handel. Enten den er på nett eller i vår butikk/lager på 6000 m2 på Fornebu.

Du finner oss her

Kart Fornebu
Butikk/lager Fornebu
Besøk oss i vårt 6000 m2 showroom på Fornebu.
Trykk for å vise kart

Se video om Fine Design konseptet

Instagram @finedesign_no

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.